Monday, September 29, 2014

Birthday Girl Mintak KFC

Macam yang korang sedia maklum Khamis lepas birthday Dania....tahun ni xde la celebrate besar2 macam tahun lepas...ada small celebration between family and plan nak sambut nanti masa malam raya haji....nak buat bbq adik beradik je....semua berkumpul tahun ni kan....so kita sambut malam raya nanti...tp Jumaat lepas dia nak makan KFC plak....so ikutkan aje la kehendak birthday girl ni.


Chicken chop for dania And dinner plate for mama


Tgok gambar meriah...tp Ini je yg ada....


Total danage 2 beranak makan...

Birthday girl feeling happy....

Well cukup la dua beranak makan tu jer.....sebabnya lepas tu kamisatu family 
Balik kampung sebab Sabtu Mak Long buat kenduri arwah..
Tido semalam je kat kampung....
Citer kenduri nanti aku up....sekarang tgh bz sgt2......sampai nak  buang air pun x dan....
Banyak plak ketja di Hari Isnin ni.....


18 comments:

  1. Happy dania..muka puas hati dpt mkn kfc ^^

    ReplyDelete
  2. Dah lm kami x mkn kfc kak since anak lg suka texas chicken. Huhuhuhu!

    ReplyDelete
  3. baru nak try meal KFC yg baru tu sis..sedap ke rasanya?

    ReplyDelete
  4. ok la tuh..mintak kepci jer..lmanya xmkn..haha! sedap x menu baru tu?

    ReplyDelete
  5. macam marvelesss pulak tengok chicken chop tu..... happy birthday to birthdaygirl :)

    ReplyDelete
  6. Happy birthday Dania. Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki :)

    ReplyDelete
  7. Seronok bila tengok anak gembira kan..
    apa-apapun moga Dania membesar dengan sihat dan dimurahkan rezeki hendakNYA.. ;)

    ReplyDelete
  8. last week pun weols mkn kfc gak..mcm dah kemaruk ngan kfc ni..sbb mc dh x mkn dh haha

    ReplyDelete
  9. first time singgah blog ni..serius jeles...cantik sangat-sangat..

    salam perkenalan dan jom singgah blog saya..

    ReplyDelete
  10. Happy Dania permintaan ditunaikan :)

    ReplyDelete
  11. Hihi, anak kecik2 dulu pun suka sambut besar2 birthday, tapi yg tahun ni smbut kecik2 je kat rumah, kek pun beli sepotong2, hahahh. serik beli besar2 jenuh nak abiskan >__<

    ReplyDelete
  12. Salam, haha aku xbace pun entry kau ni kak, sbb bila aku ternampak makanan sedap je terus aku scroll utk komen dan bagitau kau, 'aku tengah lapar ni...' sobs..sobs..T_T

    ReplyDelete
  13. Happy belated birthday buat Dania.. semoga sihat & ceria selalu.. :)

    ReplyDelete
  14. Asalkanhajat birthday girl tercapai kan

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah