Thursday, September 4, 2014

Merpati vs Kembar...

Sumthing yang aku rasa nak share dan abadikan kat blog aku ni...
Perbualan si kembar dengan Mami nya....rasa macam comel plak....


Si cheeky twins...



perbualan ni antara Aressa dan Mak Tehnya...mami si Qhaira..

Aressa : Mami....Mami...burung melati mami....

Mami : ?????? Burung melati??

Aressa : ye....burung melati mami....apat la.... ( cepat la)

Mami jrnguk kat belakang.....

Mami : laaa....burung Merpati la Aressa.....


Hahaha.....Merpati jadi Melati....

Sabar je la.......

Si kembar baru nak pandai bercakap so agak kepelikkan sentiasa berlaku....
Biasa la budak2 kan....bab burung tu ok lagi....
Yang aku x bleh terima...diorang kadang2 panggil aku ikut sedap je...


Mama = amma...

Boleh?????

Korang jgn nak gelak sgt eh........

9 comments:

  1. Hahahhaha ;D Ada pulak burung melati ^_^

    ReplyDelete
  2. hihik..pelat lagi tu kat..tunggu besar skit lagi ok la..:)

    ReplyDelete
  3. dah tergelak ni camne kak..amma pun boleh..pelat yang comel :)

    ReplyDelete
  4. Hehehe..amma pun amma lah...comelnye si kembar ni, syoknya layan time budak2 baru nak pandai cakap..

    ReplyDelete
  5. hihi... burung melati ek... budak2 bahasa dorang comel..

    ReplyDelete
  6. Hehehe...suka dgr ayat2 yg kuar dari budak2 yg baru nak boleh bercakap...comel jer..=D

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah