Saturday, September 20, 2014

Stok Makanan Untuk Orang Diet Nasi...


Hi korang..happy weekend...pi mana ari ni? Aku baru balik vacation mmg xde la nak kemana2.  Tp rasanya balik kampung je la kot sebab minggu depan mak long nak buat kenduri arwah...pas tu maybe nk sambut birthday Dania ke ..kan?
Meh nak kongsi stok makanan untuk aku yang tengah diet nasi...diulang sekali lagi...
Diet nasi....bukan diet sepenuhnya sebab aku buat slowly ni...aku bukan sihat sangat macam korang ...
Apa aku beli?

1. Roti Gandum Gardenia
2. Daging burger Ramly
3. Daging ayam Ramly ( untuk Dania)
4. Buah pear
5. Itu keperluan ...haha..Libresse

Mak Abah pelik tgok aku makan roti je....dah kenapa kan...aku cakap diet nasi...
Gelak je diorang...kejap je tu...katanya....
X pe ..x pe...nanti abah ngan mak tgok la along dh kurus skit.....
Hahaha.....moga iman aku tetap teguh menepis segala godaan ni kan........

Just wait and see....

12 comments:

  1. Good luck SA. Smg impian tercapai :)

    ReplyDelete
  2. ohh.. nak diet ye.. chaiyok2 kak SA :)

    ReplyDelete
  3. Semoga berjaya dengan program no nasi tu SA...:)

    ReplyDelete
  4. Diana pun sekarang tengah diet nasi...hehe...tapi kemarin makan nasi goreng masa buka puasa....

    ReplyDelete
  5. Buah bagus untuk orang diet..btw, akak berdiet atkins ke?

    ReplyDelete
  6. Epal tu bgus... Roti dan daging tu x bgus utk diet...

    ReplyDelete
  7. sis jom buat diet atkins...bace sini
    http://nurulasyikinmohdanuar.blogspot.com/search/label/diet

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah