Thursday, September 18, 2014

Jemput Lunch Uolls!!!


Hi korang...
Dah lunch? Jemput mkn meh...simple lunch orang balik bercuti makan bihun sajork....
Ari ni x bwk bkl...semalam sampai dh lewat mmg x sempat la kan...esok pun x sure aku bawak bekal ke x...penat x hilang lg ni...hati excited nak update cuti2 aku...petang niaku up entry homestay dulu la kot...bahan ada dalam handphone...

Oh ye...ada pertanyaan dari rakan blogger pasal gambar...aku if pi bercuti...aku bawak hp aku ni ngan kamera digital sebagai back up..nak harap hp sahaja aku mmg takut memory penuh..so bwk camera kecik je tau..x larat nak bawak kamera godang.....susah nak manage kecuali pi obersea...huhu....

Soalan Ibu Lala aku dh jawab kat sini...sapa lagi nak tanya soalan?

29 comments:

  1. blom lunch lagi...selamat menjamu selera SA :)

    ReplyDelete
  2. nk tannya lg 1,akk kenapa lunch lambat,dh kul 5 dh kak.hehehe

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Simple je...sng. mls nk fikir lama masa nk beli

      Delete
  4. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye la julia..sesekali...harusss tp slowly ye..sbb SA x cukup masa nk buat auto publish entry

      Delete
    2. Ju...sorry sgt2 SA tertekan butang delete tu...

      Delete
  5. yummy sedapnyer, terasa lapar pula pagi2 nih. heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedap...mmg betul2 sedap....hihihi...pi mkn nanti eh..

      Delete
  6. Salam singgah BW di hari Jumaat di sini....

    ReplyDelete
  7. Sedapnya.. menu favorite farah yg tgh on diet nie..=D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sejak diet nasi ni akak mkn yg light2 sajork....

      Delete
  8. Sedapnya bihun. lama dah tak makan bihun.
    irrayyan.com

    ReplyDelete
  9. sedap bihun tu... dah lama beno rasa tak makan bihun...

    ReplyDelete
  10. selamat tenghari.. simple lunch yang memang sedap :)

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum suria...jemput2 makan...:)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah