Monday, September 1, 2014

Salah Siapa Ni?

Alahai kesian kat cikgu cikgi yang menanda kertas exam student if jumpa jawapan2 macam ni kan..sedih woo...budak2 kalau bukan sebab belajar dari orang dewasa diorang x jawab mcm ni kan....budak2 sekarang lagi advance dari kita kot...



Kalau lah betul dua2 gambar kat atas tu...sesuatu harus di lakukan..kan?
X kan nak biar anak2 kita ketinggalan bab2 mcm ni...
X kan nak salahkan cikgu..x kan nak salahkan ibu bapa plak.. kan?
Dah tu nak salahkan sapo ni?



15 comments:

  1. hehehe..selalu dengar mak bapak cakap la tu. Tak pun orang keliling selalu war-warkan. Kelakar pulak.

    ReplyDelete
  2. errr...budak2 zaman skrang...hebat betul..

    ReplyDelete
  3. dah mak bapak borek..anak apa lagi..
    apa2 hal cikgu pulak di persalahkan..

    ReplyDelete
  4. Hihi. Kelakar bila baca jawapan begini. Tapi anak2 zaman sekarang nyata bijak belaka.

    ReplyDelete
  5. hahah..lawak la jawapan last tu...teruk benar dah ni..anak sapa la ..

    ReplyDelete
  6. itulah sbnrnya cabaran guru2 skrg, dlm nk mendidik ank2 bangsa
    kerja guru skrg sgt though jika nk dibandingkandgn guru2 zmn dulu.

    ReplyDelete
  7. anda di tag http://hanwoohwan.blogspot.com/2014/09/segmen-biar-saya-tolong-cik-farra.html

    ReplyDelete
  8. Terlebih berhubung sel-sel otaknya...

    ReplyDelete
  9. gambar yang kedua tu... ishhh.. hahaha xD

    ReplyDelete
  10. kena belajar apa yang patut belajar je ni..barulah jawapan betul

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah