Tuesday, September 9, 2014

Lifestyle > Mood Berangan Lagi....

Hi korang....meh kita sambung berangan lagi nak....korang jangan nak lempang pipi aku eh...aku tengah ada mood nak berangan tanpa gangguan ni...anak dara aku xde..so xde la dia komen2 yang bukan2...boleh sentap weh dengar dia komen...haaa,....budak2 kalau duduk dengan Atuk Nenek memang pandai bercakap...mulut dah macam orang tua...

Korang pernah berangan2 nak ada dapur moden macam ni tak? jangan cakap x pernah...sure ada punya....
macam aku la...kitchen kabinet x buat2 lagi...at last kang duit yang dah dikumpul ke lain plak...ntah bila nak buat pun x tau la...


Gambar no 1...Aku suka...simple yet elegant kan...


Gambar 2 > mcm klasik skit...tp penggunaan batu mar mar tu nampak classy...


Gambar 3 > ni pun simple...


Gambar 4 > erm...aku x minat yang ni...

Gambar 4 > Ni pun x berapa minta...

Tapi la kan...

Kalau la dapur cantik2 macam ni...sayang nak masak kan? nak lap lepas masak...huiii...kalau x reti jaga memang cepat la jahanamnya kan?

Cantik memang la cantik...tp xleh la nak masak macam masak guna dapur basah kan...x dapek de...

Dah tu buat dapur cantik2 nak buat apa plak?

Takkan nak buat hiasan je kan....

Korang rasa?

16 comments:

  1. buat dapur cantik2 untuk masak sedap2lah kak...ha ha ha...

    ReplyDelete
  2. Memang berangan mcm ni pun.. best dapat dapur mcm ni.. .macam boleh tidur kat dapur je.. hehehe

    ReplyDelete
  3. iols pun berangan nti lau ada umah baru nti nak dapur cengini..lawo kan rs xmau keje nak duk umahje hahaha

    ReplyDelete
  4. dapur cantik semangat nak masak.. hihi

    ReplyDelete
  5. tumpang berangan sekaliiiiii.. cantiknyaaaaaaaaaaa dapo.. betul2 cmni mmg sayanggggggggg nak guneee takut kotorrr huhuhuhuu ~

    ReplyDelete
  6. Seronoknya dapur cam ni kan..shoot video cantik jek, boleh buat rancangan memasak...

    ReplyDelete
  7. Dapur cantik kadi aura nk masak stp hari...smp x nk kuar dapo pun boleh jd jg ni...

    ReplyDelete
  8. hahaha.. sama dengan saya. selalu terpikir kalau dah buat cantik2 dapur tuh boleh ke buat belasahan. ke nanti habih punah dapur tuh dikerjakan.. kang tak sampai setahun rosak semua jadi buruk... hhuuhuh

    ReplyDelete
  9. seronoknya ada dapur camni..dok dapur je la jawabnya ni. automatic hari hari rajin masak.Memang suka kalau dapur ada island..design pun cantik

    ReplyDelete
  10. Teringin nak buat island tu.
    Tapi, dapur pun kecik..

    ReplyDelete
  11. wah, takleh nak berangan nih, kena tengok kocek lu baru leh berangan...hahahaha

    ReplyDelete
  12. Dapur cantik mcm nih sejam sekali sy masak..hahaha

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah