Friday, September 5, 2014

Rehat Cuci Mata...

Rehat tadi...ikutkan rehat 1 jam ada urusan kat Maybank....dh kenapa ramai giler orang...menyampah plak aku...then terus melangkah ke Nusentral. ..temankan si AG cari seluar kerja katanya....minah ni belek2 semya baju ngan seluar cerewet giler....itu x cantik...ini x cantik...takde less la....pening aku shopping ngan perempuan....elok shopping sorang2...xde banyak dengar mulut membebel...kan?

Stress kak Senah.....pi kat area The Executive yang dalam Parkson...not bad gak baju dia...harga pun ikut standard KL la....tp x banyak choices mcm kat Isetan......ada gak berkenan di hati tp aku behave...minggu depan nak vacation so kena simpan duit....


Cantik kan? RM 100++


The Executive tetap menjadi pujaan hatiku


Minah ni la yang cerewet gila......sapa bopren dia ni sure pening kepala...

Balik dari Nusentral pi ke Maybank lg sekali...mn tau kot2 dh berkurang org.....huh lg ramai ada la...esok2 la settlekan urusan tu.....bukan aku rehat 2 jam...
Memandangkan ari ni x bwk bekal....just beli Chatime nfan roti je....cukup la tu utk sampai malam...ari ni balik Seremban kan....yahuuuuu...........
Malam ni tido peluk Dania.....rindunyaaaaaa.......


24 comments:

  1. g vacation...
    cambest jer bunyi.
    nk g mana tu kak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye..akak nak serang utara this week...

      Delete
  2. Replies
    1. cuci mata je..x leh shopping selalu..bahaya

      Delete
  3. suka gak baju2 & seluar2 kat The Executive ni... cantik2... :)

    ReplyDelete
  4. lama tak cecuci mata camni.... kalau sha bukan cuci mata dah, rembat terus....wuahahhahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. berlebih fulus nyer boleh la rembat...

      Delete
  5. Perempuan n shopping mmg takleh beepisah....hihihi

    ReplyDelete
  6. cuci mata dulu, nanti baru beli..hihi

    ReplyDelete
  7. Betul ke cuci mata jer nie akak..hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha...so far betul...percaya la farah

      Delete
  8. hey!! setelah sekian lama...skali datang woww rumah baru yer..hehehehe cantik :)

    i dah tukar link u...owhhh pininggg..hehhee

    jemput singgah k...

    http://bitttravel.blogspot.com
    http://bittbeautyrecipes.blogspot.com
    http://bittdoubleis.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah la...dah lama x singgah sini eh...ye...rumah berganti baru untuk tahun ni...tahun depan x tau la..hehehehe

      Delete
  9. Replies
    1. window shopping lagi best kalau dapat rembat sehelai dua kan...

      Delete
  10. Wahh seronoknyaa shopping..Baju hitam putih tu nampak elegant..macam yang koleksi ND kat fashion Valet..hehee..Aida pon cerewet kalau bab shopping tu yang suka shopping sengsorang..lebih aman..hehee

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah