Wednesday, September 24, 2014

Sophie Paris Bangsar

Sempat tengahari tadi aku pi Centre Sophie Paris kat Bangsar...ini merupakan lokasi baru diorang...selain dari amik barang order customer aku amik jugak la katalog baru untuk letak kat opis dan bawak balik rumah....so far aku lg suka diorang kat Bangsar ni la dari katPJ...senang skit nk pi sbb satu station je dr KL sentral.
....aku kuar awal pun orang ramai...maybe sebab tghari orang kuar lunch kan....

Jom tgok gambar yang sempat aku snap..


Konsep masih sama...cuma kat sini agak kecik skit....


Antara product2 mekap yang ada


Ni pun sama product penjagaan diri


Haaa ini la bag royal blue yg aku up kat ig ari tu...


Tapi kaler x sama mcm dlm gambar...bila In real kaler dark blue....


Bila aku tanya budak tu ckp sebab pencahayaan kamera kak....

Ye la tu kot...if barangan katalog ni mmg mcm tu..tp cuma bag ni je yg aku tgok x sama sebab bag2 yg lain semua sama sebijik sejibon dengan gambar dalam katalog....even wallet pun sama....

Mungkin diorang baru nak perkenalkan kaler ni kot....terus aku inform customer yg nak bag royal blue ni...dia kata xpe mmg dia nak bag ni...so....aku ikut je la...rezki x kan nak tola kan...sib baik customer jenis x cerewet....setakat ni dh 2 handbag ni dan 1 wallet terjual...alhamdulillah..

Korang kalau nak order boleh la Inform aku....sapa follow ig ngan fb leh la tgok rupa paras barangan Sophie Paris....
If berkenan boleh email aku at suriaamanda@yahoo.com


20 comments:

  1. alhamdulillah...moga terus dimurahkan rezeki SA ^^

    ReplyDelete
  2. barang sophie mmg terbaik... saya beli handbag ni dah lama. x koyak2 pun..walaupun saya sumbat macam2 kat dlmnya.

    ReplyDelete
  3. cantik bag tu..semoga biz akak terus maju ye..aminn

    ReplyDelete
  4. cantiknya..tp fulus xberapa nak ok lah kak..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. X pe...next kalau ada berkenan boleh inform akak

      Delete
  5. cantik beg kaler biru tu.. sweet.. :)

    ReplyDelete
  6. Cantiknyer handbag warna tu.. hihik

    ReplyDelete
  7. Wargh...cam dah jatuh chenta plak...

    ReplyDelete
  8. Cantik dan tahan lasak....alah membeli menang memakai...

    ReplyDelete
  9. hahahaha perempuan shopping berpisah tiada ^_^ hehehehe

    ReplyDelete
  10. Salam jumaat yer ! wah menarik juga kat sini yer

    ReplyDelete
  11. Wahh... cantik2.. All the best SA.. :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah