Wednesday, September 24, 2014

Minum Petang Sabtu...

Petang Sabtu aku di serang migrain...petang sabtu jugak aku pi amik order customer kat Senawang...hujan plak dari pagi bawak ke subuh pagi Ahad...nasib baik cepat pergi Senawang...kalau x sure terlibat banjir...then balik tu singgah klinik jap...hujan2 perit lapar lepak plak kat kedai mamak sebelah klinik.....anak dara request nak makan maggi goreng la...mee mamak la..dah macam keturunan mamak plak dah even ada darah tu skit2 sevelah abah aku....huhu.....


Abah a.k.a atuk makan mee mamak 

Tgok la tu..boleh menung lg...


Ya allah pipi awak kakak.....selera eh....


Dak kecik tu pun sama...dh pandai nak makan.....


Aku makan apa?
Aku minum air je korunk...minum teh o...x makanpun...ajer giler aku tgh diet ni....
Dania senyum2 je dapat mkn kat kedai...minah tu mmg peberet dia la pun mkn kat luar...x leh selalu kakak oii....tgok badan kamu tu dh mcm mn....kang ko bam bam melampau...x dapek mama nak tolong.....

Anak tengah selera nak makan....layankan aje ler......


14 comments:

  1. Replies
    1. Kuat makan ni...badan tgh nak membesar kan...

      Delete
  2. kadang2 blh la mkn kat luar..klau selalu mau pokai gak..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. SA punya kes selalu mkn kat luar sbb jumpa anak pun seminggu sekali je..

      Delete
  3. Wahh! boleh ye minum air je..
    Klau MJ sure tewas, konpem makan jugak ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. So far boleh je..sbb mmg x lalu nak mkn...

      Delete
  4. sedap nampak mee goreng tu.patutlah kakak dania suka.memang berselera dia

    ReplyDelete
  5. Uit dot mkn mee gireng mamak memg sedap...

    ReplyDelete
  6. Uit dot mkn mee gireng mamak memg sedap...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah