Wednesday, September 24, 2014

Minum Petang Sabtu...

Petang Sabtu aku di serang migrain...petang sabtu jugak aku pi amik order customer kat Senawang...hujan plak dari pagi bawak ke subuh pagi Ahad...nasib baik cepat pergi Senawang...kalau x sure terlibat banjir...then balik tu singgah klinik jap...hujan2 perit lapar lepak plak kat kedai mamak sebelah klinik.....anak dara request nak makan maggi goreng la...mee mamak la..dah macam keturunan mamak plak dah even ada darah tu skit2 sevelah abah aku....huhu.....


Abah a.k.a atuk makan mee mamak 

Tgok la tu..boleh menung lg...


Ya allah pipi awak kakak.....selera eh....


Dak kecik tu pun sama...dh pandai nak makan.....


Aku makan apa?
Aku minum air je korunk...minum teh o...x makanpun...ajer giler aku tgh diet ni....
Dania senyum2 je dapat mkn kat kedai...minah tu mmg peberet dia la pun mkn kat luar...x leh selalu kakak oii....tgok badan kamu tu dh mcm mn....kang ko bam bam melampau...x dapek mama nak tolong.....

Anak tengah selera nak makan....layankan aje ler......


14 comments:

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah