Monday, September 8, 2014

Jom Berkenalan Dengan Diorang


Lama dah aku tak buat segmen berkenalan ni....jom la kita kenal2 diorang...diorang ni antara yang sering berkunjung ke blog picisan aku ni...sebenarnya ramai lagi...tp yang ni je dapat aku senaraikan ikut dari Nuffnang..ni pun print screen Ahad nyer record...insyaallah nanti aku akan cuba senaraikan sesiapa yang x pernah tersenarai dalam ni eh...

Lagi satu next aku akan rombak mereka2 yang adalam bloglist Ahli2 Mesyuarat tingkap tu...sebulan sekali aku akan refresh letak link blog baru...baru adil untuk semua kan...betul x?bukan la x hargai yang selalu singgah blog...tp nak bagi korang kenal lebih ramai follower aku kan....

So...jom kenal diorang...jangan lupa follow..link ikut turutan senarai tu ye...
  1. http://whatever-ville.blogspot.com/
  2. http://sella-shahbudin.blogspot.com/
  3. http://www.azhafizah.com/
  4. http://aziazidah.blogspot.com/
  5. http://aunidenovella.blogspot.com/
  6. http://www.ceritashark.com/
  7. http://deqnoor.com/
  8. http://timmbill91.blogspot.com/
  9. http://juliajohari.com/
  10. http://mamajuepapamimi.blogspot.com/

Haaa...ngam2 ada sepuluh link untuk sessi kali ni...jom la korang kita terjah mereka2 yang rajin ni...
berkawan biar beribu2 kan..mana tahu kat dunia reality korang leh gather sama2...aku ni plak xde la jenis suka rembat follower orang...main belasah jer kan...sapa2 yang follow aku...aku sure promote jugak untuk kita sama2 follow...

Selamat berkenalan ye....

17 comments:

  1. nombor 6 tu mcm lain macam sket tue.
    hehehehe.
    NOMBOR 6 :)

    ReplyDelete
  2. insyaallah nnt ada masa sikit cuba bw

    ReplyDelete
  3. selamat berkenalan semua :) Thanks Kak

    ReplyDelete
  4. wah.. kak lya tersenarai..terbaikk.. :)

    ReplyDelete
  5. bagusnya...nnti nak terjah blog mereka ni...

    ReplyDelete
  6. hihi.. jom berkenalan, kebetulan ... mama juga buat entri yang sama.. haha... jodoh !

    ReplyDelete
  7. terjah ....! mari menerjah! xDDD

    ReplyDelete
  8. ok. sekarang jugak pegi berkenalan dengan dorang. atleast dah ada list kawan2 baru.. heheh tq so much

    ReplyDelete
  9. salam perkenalan untuk semua. jemput berkenalan dengan saya.. thanks akak di atas opportunity nih. hehehe

    ReplyDelete
  10. waaaa, agak-agak pernah tak sy tersenarai kan??? hahahahaha

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah