Thursday, September 4, 2014

Kegilaan Loom Band....

Sana sini duk update citer pasal getah ni....atau nama classy dia loom band.....aku ingat anak aku xde la terpengaruh dengan menda ni semua....tp non hadonya....dia pun dh beli...the best part sorok2 beli dari kawan dia....amboiii....guna duit belanja la tu kan....takutmama marah kan......aku pun  siasat la kat Internet amenda yg dok heboh sgt pasal gelang ni...mmg la cute..comel dan cantik...budak2 suka...mak budak pun suka...yg heran tu...orang dewasa pun suka ni...siap buat biz lg...knowing Dania..di mmg suka bab2 kerastangan ni...mama je dh lama x praktik....diaxsiap ckp...baru la feeling2 Anjali Kuch2 Hota Hai...mengada.......



Photo from FB Ex bos aku...Kak Annis...


Basic set yang aku beli untuk Dania..siap special getah lg...ada Repellent Mousquito....


Tgh semangat nak bawak balik....dapat plak whatsaap ni ha.....ni 
if Dania tau...maunya 3 hari x bercakap ngan aku ni...tgh dia nak seronok kuar lak citer ni....aku lak macam serba salah nak bawak balik....sahih ke x citer ni eh....



Ada sapa2 boleh confirmkan x citer yang kuar kat website ni betul ke x....bukan la pasal aku dh kuar duit beli menda ni....tp aku lebih pentingkan hati dan perasaan Dania....respon dia if aku x bagi dia main ngan benda ni....if betul bahaya baik x payah...baik buang aje dari mengundang bala kan....

Anyone?

Confirmkan please....ke itu yang kat Britain jer.....


14 comments:

  1. walaupun sue x main LB ni,ada juga dpt whatsapp pasal berita tu...tp x tahu samada betul ke tak berita tu.
    Sorry SA, jwpn x membantu..

    ReplyDelete
  2. cikda lagi perak.. loom band baru tau hari nih.. hahahha..

    ReplyDelete
  3. Tak tahu pulak ttg ni...kena cari maklimst btol2 ni SA

    ReplyDelete
  4. Tak pasti sahih ke tak berita tu kak..trend pulak sekarang dengan loom band ni.

    ReplyDelete
  5. Kalo baca entry sis zaza...sis zaza pernah google pasal LB ni ada kesan effect tak bagus...tp tak tahu lah kesahihannya benar atau tidak

    ReplyDelete
  6. eh baru taw pulaks ttg LB nih. ahaha

    ReplyDelete
  7. hari ni anak saya pun ada bawak balik kawan nya bagi..Tapi dia macam tak berminat je..ehheh

    ReplyDelete
  8. yeke kak? laaa baru nak beli. harap2 tak betul je lah ni.

    ReplyDelete
  9. Katanya yg dr britain ditarik balik. Yg tu ori kot...kat malaysia masih samar2 sb malaysia py tiruan...kena tggu info lagi...

    Anak2 alin pun tgh pulun dok beli ...smlm beli harini kuar berita...habis duit den

    ReplyDelete
  10. A'a akak...ada terbaca jugak pasal nie.. nk tahu jugak betul ke.. huhuhu

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah