Friday, September 12, 2014

Kudapan Di Office...

Bila kat opis...macam2 makanan ada....x yah la nak risau kalau2 x bawak bekal ke...apa ke...mananya x gemuk...kadang2 ada kawan2 bawak makanan lebih...ajak makan sekali...macam tu jugak aku...bawak lauk lebih...aku ajak makan sekali...pendek kata sharing is caring la kan...kadang2 x tau nak sarapan apa...pi beli kat Mak Tea lady...sandwich bakar....x mahal pun..baru RM1.30 mcm tu...if letak cheese RM1.80 kalau x salah


Sandwich sardine Mak Tea Lady...sodap...siap dia letak potongan cili padi...melahar pedas...


Ni plak kudapan yang Abg driver jual...sebungkus RM10....haaa,,,,letak la apa aje...laju jr habis kat sini...macam2 ada...kadang2 tuh ada kuih muih....adakala nya nasi goreng or nasi lemak...orang semua malas nak turun food court beli makanan...tambah2 dah jemu...tp sekarang Mak tea lady just jual sandwich ngan rojak buah je...dah xde kuih2 dah...x larat katanya....

muruku ngan keropok2 tu kalau tgh buat keja duk kunyah benda tu...boleh naik berak badan weh...apa taknya....mengunyah je selagi x abih...kerja x pernah abih...muruku dah abih....haahahahaha....pas tu komplen...sana sini lemak naik...mula la nak diet la...apa la...tp non hado...cakap je lebih.....


17 comments:

  1. Setuju dgn bebelan SA. Ada benarnya. Kelaka pon ada....

    ReplyDelete
  2. untunglah akak...kalau kat pat cik akak kerja....susah nak dapat...

    ReplyDelete
  3. Maruku wajib ada dlm laci meja di opis :)

    ReplyDelete
  4. banyak betul menu kat office akak ni. :)

    ReplyDelete
  5. sandwich tu mcm menarik je.. dpt plak tuna cheese
    kerepek2 tu betul kata SA.. kerja tak pernah habis tp meruku habis dulu hehe

    ReplyDelete
  6. Pandai makcik tea lady meniaga.. Kat opis mmg ramai je suka mengudap sambil buat kerja.. Haha

    ReplyDelete
  7. sedapnya roti sandwish bakar itu sis...

    ReplyDelete
  8. Betul2 swtuju..masa wat keje mmg kn ada kudapan..br semangat nk wat keje...hehe

    ReplyDelete
  9. sedapnya sandwich..maruku tu time layan tgk tv memang sedap..haha

    ReplyDelete
  10. Kat ofis zumal dorang siap masak nasi tomato dan lauk2 lagi. Kerja makan jer kami sebenarnya ^_^

    ReplyDelete
  11. Untung la ada tea lady buatkn sandwich. Dapnye

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah