Wednesday, September 10, 2014

WW > Ini bukan rezeki...Ini bala....


Aku x tau la kalau aku dapat customer mcm ni....buleh sakit jiwa ni....dia Iingat org meniaga online ni jenis alert 24 jam ke? Ni mesti jenis x penah berurusan online shopping ni...haru biru dpt customer mcm ni....naik darah tinggi.....

Elok x yah ada customer mcm ni..

13 comments:

  1. Agaknya kena buat laporan polis pulak atas gangguannya tu...huhuhu

    ReplyDelete
  2. uikkk ini kes tak menyabar ker tak menyempat ni.... huk huk huk...

    ReplyDelete
  3. ya Allah...block terus lah customer mcm ni huk huk...sakit jantung :p

    ReplyDelete
  4. hehe..lucu pn ad rasa...cm meroyan je

    ReplyDelete
  5. hahahah kelakar..buat repot polis x smpai 24jam
    mmg saiko org tu

    ReplyDelete
  6. huhuhu jenuh kan kalau dapat customer macam nih.. rasa macam nak bank in balik jer duit kalau jumpa macam nih..

    ReplyDelete
  7. kalau terdapat sorang pun cukuplah..rela refund duit dari deal dengan orang camni

    ReplyDelete
  8. Baca pun stress. Jangan kata mg d tempat peniaga ni. Huhu.

    ReplyDelete
  9. Kalo sy, sy xlyn dh terus refund duit die

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah