Wednesday, September 10, 2014

Entry Khas Buat Sang Suami

sumber FB

Apa perasaan korang if borang ni benar2 wujud?

Bengang?

Sakit Hati?

Bagi aku la...ni pendapat aku je tau...korang yang ada suami aku x tau la...aku x setuju la if borang ni wujud...hahahaha...bukan apa...baik x yah kawen la...kalau si suami sibuk nak lepak ngan kawan2...buat apa kawen kalau always nak pi lepak...kot bawak anak bini x pe la kan...tp apa kelas lepak ngan kawan2 ada anak bini kat sebelah...hahahaha...

Aku plak kalau dah ada suami...if suami nak lepak ngan kawan2...boleh.....xde hal...tapi xde seminggu sekali de...sebulan sekali tu maybe ok la kot...coz x bermakna dah kawen x leh nak jumpa ngan akawan2 kan...x kan nak jadi queen control kot...Dia setia kat kita ke x...itu antara dia ngan tuhan la...kalau ingat kat anak bini kat umah...x kan nak buat yang bukan2...kalau lupa tanggungjawab kat anak bini....menjawab la ko nanti...mcm aku senang je...sapa jadi suami aku...kalau nak lepak ngan kawan2 boleh...tp bukan hari2...bukan seminggu sekali...but...sebulan sekali should be ok...then if aku nak lepak or hangout nhan kawan2...jangan ko x bagi plak...kan?

this is piece of my thought jer...korang nyer pendapat x tau la....hehehe...

Any comment?

12 comments:

  1. Nak sgt la suami tu isi. Akk cadangkan ada jugak borang utk suami keje overtime waktu malam. Okey tak.

    ReplyDelete
  2. bagi saya, tak salah sekali sekala keluar jumpa kawan-kawan dia...tapi kalau hari2, susah nak cakap jugak la....

    ReplyDelete
  3. cari nahas jer kalau wujud borang ni..asyik gaduh la..xikut syarat..haha

    ReplyDelete
  4. Honestly, saya stress kot kalau husband asyik keluar dgn kawan je.. Dan alhamdulillah dia mmg bukan jenis suka melepak dgn kawan2..

    ReplyDelete
  5. sue x de hal kalo suami nk lepak dgn kwn2 becos dia pun perlukan ME time dia jg kan, tp x delah smp ke subuh. Cukuplah sejam ke dua jam sebulan sekali.

    ReplyDelete
  6. I myself rasa kesian kat suami sendiri tak kuar lepak ngan kawan2 dia, siap saya suruh2 lagi dia kuar, tapi takmo dia. Hahahaha sampai kawan dia datang umah ajak kuar.

    ReplyDelete
  7. Sebelum apa2 nak gelak dulu hahahahahahahaha. Somi eka, selalu lepak dia akan ajak eka. Tapi tak tahula ajak2 ayam ke apa kan. tapi sebelum kul 12 dia dah balik. lagi2 dia jumpa kawan2 dia yg jarang balik tu. Kadang2 eka sendiri tak nak ikut sebab malas. hehehe

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah..husband bukan jenis lepak..kalau nak keluar jumpa kawan pun mesti bawak isteri :)

    ReplyDelete
  9. Betul tuh kak..kalo suami nak kuar ngn kawan kawan sesekali xpe la kan

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah