Tuesday, September 30, 2014

Top Komentator September 2014


Seperti yang aku janjikan bersempena Birthday Dania bulan ni..
5 top komentator aku pilih untuk terima hadiah...
Tahniah buat pengomen tegar blog ni...korang masih setia datang komen even aku notice ada kurangnya jugak X seperti selalu..x tahu plak dimana silapnya...visitors ramai tp x ramai tinggalkan jejak...huhu...

So...buat no 1 - 5 tu...
Sila emailkan alamat dan no hp korang

Suriaamanda@yahoo.com
Tajuk : Top Komentator September 2014.....

Thanks korang sebab sudi jengah blog aku ni....sayang korang ketat2

21 comments:

  1. Tahniah buat mereka dan juga selamat hari lahir buat Dania.. ;)

    ReplyDelete
  2. tepuk tangan untuk diri sendiri..tahniah kepada yang lainnya

    ReplyDelete
  3. akhirnya nama sy ad di ctu walaupon paling bwh hahaha

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah..cik nor teratas..thanks kak SA..:)

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah..tahniah buat mereka yg rajin tinggalkan jejak.. :)

    ReplyDelete
  6. Tahniah buat mereka yg rajin neninggalkan jejak.bertambah erat hubungan sesama rakan blogger..

    ReplyDelete
  7. tahniah untuk semua ynag terpilih ya .............All the best

    ReplyDelete
  8. ala...
    tadi dah komen..
    lepas tu terdilit ke apeee..
    adoi..

    memang kita lagi suke kalau orang komen..
    tapi lagi suke kalau orang tu komen yang berkaitan entryy..
    lagi la rase seronok...

    hihi..

    ReplyDelete
  9. tahniahhhhhhhhhhhh...nama iols xnaik2 ke haha

    ReplyDelete
  10. Tahniah buat yang tersenarai !! Kenapa kita takde ? Eh ? Hahahaha. :P

    ReplyDelete
  11. pergh...1 bulan 73 komen...cayalah

    ReplyDelete
  12. Tahniah buat yg menang tu ye..akak sejak duduk pejabat baru ni nak bw pun curik2 masa.

    ReplyDelete
  13. awalnya keluar list top komentator ni..Tahniah semua.Kak, alamat macam biasa ye :)

    ReplyDelete
  14. Tahniah kepada semua yang tersenarai...

    ReplyDelete
  15. wahh...nama saya dah takde...hahaha...rindu nak komen2 kat sini..hehe..tapi takpe laa, kasi can orang lain menang pulak...congratulation pada yang menang..hehe..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah