Wednesday, September 10, 2014

Dania vs Loom Band

Sedang hangat pasal loom band...sampai Dania pun berjangkit...punya la dia ni pandai...siap jual lagi gelang getah ni...amboi kakak...mama kuar modal..awak dapat hasil banyak eh....ewah2....ni sapa ngajar ni....siap amik tempahan lagi...tempahan dari kawab sekolah dan jugak makcik2nya...satu gelang dia caj RM4...Anak dara aku dah berbisnes plak...


weekend dan free time je boleh buat eh...pelajaran problem siap awak...


Cantik plak gelang tuh aku tgok...kaler hitam putih...


Setakat ni dah banyak terjual gelangnya....dah banyak gak dia kumpul duit dan rolling balik beli getah tu...mahal gak getah tu eh...bila tanya beli kat mana...katanya beli kat koperasi sekolah....mak aiiii....macam ni duit belanja abih la ke situ je...

Urut dada mak nak oiii......

15 comments:

  1. uish...lagi mahal jual....hahaha..td baru kwn sy cete anak dia yg umo 6tahun pn bwk loomband ni pegi skolah..tengahari td pegi amik, anak dia ckp dia jual gelang tu dgn harga rm1 ..ingatkan dh mahal da..kikiki..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harga termasuk penat lelah dia mengait getah tu la kot...

      Delete
  2. kat pasar malam pun dah banyak berjual loom band ni kak oiii.... ha haha... tu ilmu business tu faham dah menurun dari siapa tu...

    ReplyDelete
  3. Rajinnya Dania. Pandai2, otak business pulak tu :)

    ReplyDelete
  4. Bagus tu, ada business minded... :)

    ReplyDelete
  5. cewah boleh bt business lagi tu..hehe baru semalam nampak ada sorg chinese tgh dok bt gelang cmni..warna warni cantik..

    ReplyDelete
  6. sekolah anak saya pulak ustazah tak bagi pakai getah tu..anak saya ada beli satu dulu tapi sekarang tak pakai dah..

    ReplyDelete
  7. cantiklah yang hitam putih tu..pandai dania buat dan berbisnes..okaylah tu kak..duit rolling modal :)

    ReplyDelete
  8. Dulu zaman Acik sekolah, buat gelang pakai tali cross-stich..sekarang pakai rubber band je.
    Acik nak kita sama-sama sihat. Acik ada tag SA..
    http://acikwatie.blogspot.com/2014/09/giveaway-saya-nak-vitamin-shaklee-rm500.html

    ReplyDelete
  9. cantik...tapi bukankah ia bahaya...ada kesan apa tah.

    ReplyDelete
  10. Bagus dania nih...otak bisnes macam mama die

    ReplyDelete
  11. Bagus dania nih...otak bisnes macam mama die

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah