Tuesday, September 23, 2014

Hadiah Top Komentator July & August Blog Sihatimerahjambu...


Sampai je kat rumah Jumaat lepas Dania bagi sampul surat...eh...sapa plak bagi surat...mmg x jangka pun akan dapat semua ni..yang sebenarnya aku terlupa....hahaha...
Special thanks to Fiza ..hadiah awak akak pos nanti ye..


Korang nak kenal bleh terjah....sapa nak template cantik macam aku pun boleh terjah...
Confirm korang puas hati dengan hasil kerja Fiza...jom la tambah2 kenalan.....


Pengumuman!!!

Buat semua follower yang nak jadi top komentator untuk blog aku bulan ni bersempena ngan Birthday anak dara aku...aku dengan ini mengumumkan yang aku akan sediakan 5 hadiah untuk 5 pengomen tegar untuk September ye...so 5 pemenang teratas akan dapat hadiah bulan ni...bulan ni sahaja ye...bulan depan back to normal 3 pemenang utama....so...lets grab the opportunity...siapa cepat dia dapat....

14 comments:

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah