Tuesday, September 9, 2014

Segmen Bloglist September irrayyan.com

Meh sokong blogger Irrayan.com




Bloglist Ogos akan bubar pada 14/9/2014 dan Bloglist September mommy Irra akan masukkan bermula 15/9/2014 sehingga 14/10/2014. Berikut syarat menjadi bloglist irrayyan.com :

1. Buat entry bertajuk "Segmen Bloglist September irrayyan.com" 
2. Copy banner dan backlink ke sini.
3. Masukkan www.irrayyan.com sebagai bloglist anda.
4. Letakkan url kat kotak komen di bawah. 
5. Tunggu mommy Irra masukkan korang dalam bloglist bulan ini ^_^
6. Mommy Irra ada sedikit saguhati buat top 3 referral segmen ini.
7. Selamat bersegmen! 

16 comments:

  1. bagus join segmen macam ni. Boleh eratkan hubungan sesama rakan blogger kan :-)

    ReplyDelete
  2. semoga dpt jadi pemenang yg dapat saguhati tu ye SA..gud luck!

    ReplyDelete
  3. join.. :)

    http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/09/segmen-bloglist-september-irrayyancom.html

    ReplyDelete
  4. rajin SA ni join...julia dh lama tak join sebab dok bz kerja plak this month uwaaaa ...all the best ye

    ReplyDelete
  5. good luck,SA..rajin ngejoin segment ni.

    ReplyDelete
  6. alamak nak join tapi cam tak sempat plak nak buat entry kan

    ReplyDelete
  7. bestnya! join kawan2 semua, jangan tak join ^_^

    ReplyDelete
  8. selamat bersegmen dan semoga berjaya....nt Diana follow blik yer...

    ReplyDelete
  9. selamat bersegmen dan semoga berjaya....nt Diana follow blik yer...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah