Thursday, September 11, 2014

Anak Daraku....


Dah besar sangat pulak nampaknya anak dara aku ni....semua cakap rupa aku dah...i mean sebijik rupa aku...tp aku x perasan sangat...macam x sama je...yang penting rambut dah start panjang...x nak dah potong rambut pendek...nak panjang macam mama...baru la macam mama kan katanya...
Dia x tau kalau pi mana2 orang ingat dia tu adik aku....hehehe....kenyataan eh....bukan aku perasan muda ke apa...if jumpa kawan2 kat Seremban...ada yang ckp..x macam anak beranak...macam adik beradik je...

Matik la muntah hijau korang baca statement aku...hahaha....


11 comments:

  1. sama la..Acik pun kalau jalan dengan anak-anak, dah macam jalan dengan adik

    ReplyDelete
  2. A ah...kalau orang kata adik pon percaya...hihi..

    ReplyDelete
  3. hehehe..mak masih muda nak wt cmne kan?

    ReplyDelete
  4. aah mmg sebijik serupa lah...
    ngan rambut pun sama eh eh eh
    mmg xtau lau lalu mak ngan anak :)

    ReplyDelete
  5. mmg sebijik pun kak.. kalau jalan confirm org ingat adik beradik :)

    ReplyDelete
  6. sweet like her mama...
    tingat pulak masa I remaja dulu, orang sellau ingat i ngan my mom adik beradik so I macam confuse, my mom yang nampak muda atau I yang nampak tua? hohoho

    ReplyDelete
  7. memang macam mama dah ni Kakak Dania..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah