Thursday, September 11, 2014

Mood Berangan > Kitchen Storage..

Dah kenapa asyik sgt berangan si Suriaamanda ni? Tak habis lagi erk...lepas satu...satu bahan keluar...kalau dh kitchen kabinet canggih giler takkan kitchen storage buruk sgt kan...meh ler berangan..mana tau jadi kenyataan..kan...ada yang nak kata buruk perangai..katalah...like i dont care...hahahaha.....

Meh sambung berangan


cantiknyaaaa.....


meja macam ni perlu kan....siap ada kemudahan tong sampah lagi

this is cool...cantik tersusun jer..

Yang ni pun...kemas..xde la macam gobok main sumbat..


ini plak untul tools..sudip pisau dan macam2 lagi....


Yang ni memang aku suka sangat2...xde la bawang aku asyik kena rembat kan....


Yang macam ni pun ok gak...

Sapa la punya idea yang sangat2 kretip ni...boleh aku tiru idea dia ni...nak upah interior designer sekian alam plak reganya kan...so..better tiru je macam dalam gambar2 tu kan...

Masalahnya modal kena kumpul lagi la if nak kitchen storage yang macam tu kan.....

Sabar Suria...sabar......ada rezki x kemana...

9 comments:

  1. hohoho yg part bwg buh dlm laci tu x buat la kot..kang ada bawang yg busuk berbau satu lemari ;)

    ReplyDelete
  2. Perghhh! ni kalau dapat ni .... iolss berenti keje duk dapur je kak haha. Tapi, memang smart kalau dapat gini kan :)

    ReplyDelete
  3. Teringinnya dapo camni...nk bookmark nanti nk tunjuk kt en hubby..hahaha

    ReplyDelete
  4. fiza pun suka kitchen camni..kemas susun teratur..wahh seronoknya kalau dapat camni.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah