Thursday, September 18, 2014

Finally ~ Working Today

Assalamualaikum. ..

Hi korang..i'm working today....selepas beberapa hari aku cuti dan korang aku hidangkan dengan menu auto publish...hahaha. ..aku dh balik dari bercuti semalam...dan pagi ni walau lewat sampai aku tetap memikul amanah di office...agak lambat bersiaran...gamvar2 masih belum transfer...separuh dalam kamera dan separuh kat adik...ambik masa la if nak update pasal family vacation...korang boleh tunggu kan....

Penat x hilang lagi...percutian yang agak mencabar...bercuti di dalam musim hujan...banyak yang di plan x menjadi...keadaan cuaca x mengizinkan...tp alhamdulillah...asalkan mak abah happy....

Pagi ni sampai2 opis je tgok atas meja ada goodies bag.... x tau sapa yang bg...


Elok tersusun atas meja....

Ada tasbih...surah yassin..candy dan dlm bungkusan kaler choc tu x tau apa ntah....




Siapakah gerangan insan mempelai ini?


Rupa2nya one of the bosses yang bg...adik dia kawen...

Apapun thanks to En Izwan...tasbih tu cantik sgt.....

Hey korang...tunggu update seterusnya nanti...agak bz...atas meja berlambak surat2 nak process...alamatnya as usual....balik lambat lg la nampaknya.....

See ya.....


21 comments:

  1. Bestnya dpt bercuti bersama family... balik keje mesti lemau je..hhee

    ReplyDelete
  2. Wahh tak sbaar tggu entry percutian akak hehehe

    ReplyDelete
  3. wahhh jln2 bw mak ayah g mn?

    ReplyDelete
  4. Sll ambik gambar dgn kamera ke. Tgh plan nak beli kamera jugak ni. Tapi cam leceh nak bw kan. Klw hp tu memang usung ke sana sini. Apa pendapat suria

    ReplyDelete
  5. Dah lama x pg langkawi. Last pg ms baru baru kawin. 11 tahun yg lalu. Byk perubahan x

    ReplyDelete
  6. bila dah cuti
    nak start kerja jadi cam ishh sikit kan :)

    ReplyDelete
  7. SELAMATKAN POKET ANDA DARI KEKERINGAN. AWAS ! TAHUN DEPAN (2015) NAK GST DAH. OLEH ITU, SAYA BUKA peluang perniagaan Dalam bisnes top up. Bisnes topup ni semakin meluas dan berpotensi berkembang maju dari masa ke semasa. Peluang perniagaan nie terbuka kepada siapa sahaja tanpa mengira had umur, kedudukan status, tidak kira anda bekerja tetap atau tidak. Ianya terbuka kepada sesiapa yang ingin mencari pendapatan secara kecil-kecilan atau besar-besaran. Boleh jadi suatu hari bisnes topup menjadi pekerjaan tetap anda.. dengan income yang anda puas hati.. IN SHAA ALLAH.. dengan usaha anda..Daftarlah sekarang !

    sesuai untuk :
    # pelajar IPT. Sebab apa ?. saya juga pernah menjadi seorang student IPT. Duit PTPTN memang tak cukup. Kita sebagai student juga mempunya keinginan untuk berbelanja . BETUL ATAU TIDAK ?
    # peniaga kedai runcit(TAK PERLU CHARGE RM 0.50 KEPADA PELANGGAN SEBAB DARI TOPUP YANG ANDA RELOADKAN KEPADA PELANGGAN ANDA SUDAH DIBERI KOMISYEN) disini anda mungkin mempunyai kelebihan. sebab apa ?. dari apa yang saya perhati dan telah saya survey. kebanyakkan penjual topup dari kedai2 runcit mengenakan charge tambahan 0.40/0.50 dan sebagainya kepada setiap pelanggan yang membeli topup sedangkan anda tidak.
    # penjawat sektor kerajaan dan swasta yang menginginkan income tambahan
    # penganggur terhormat yang tidak mempunyai sebarang income/pendapatan
    # Yang dah ada kedai topup ! anda boleh bandingkan komisyen yang saya beri. PERCAYALAH ! rata-rata dari kalangan bisnes seperti anda tercari-cari komisyen yang lebih tinggi dari apa yang mereka terima

    MEMPERKENALKAN !!!
    Part Time Bisnes (Topup) - Pakej Agen..

    Pakej Agen Topup Paling GEMPAK..
    Yuran Terendah, Profit @ Keuntungan Tertinggi Di Pasaran..


    Produk Yang Disediakan :-
    * umobile
    * Digibill
    * Celcombill
    * digi
    * digisidd
    * altelpin
    * xoxpin
    * maxis
    * Digisocial
    * Digisabahsarawak
    * Molpin
    * redtonebill
    * merchantrade
    * digiinternet
    * Buzzme
    * xox
    * italkpin
    * idflexi
    * celcom
    * Digibroadband
    * tron
    * umobile bill
    * clixterpin
    * friendsipin
    * tunetalk
    * maxisbill
    * NJOI
    * maxishoticket
    * Bangladesh Flexi
    * Nepal Flexi

    Utility Bill :-
    * Astro Bill

    UNTUK INFO LANJUT BOLEH SMS/WECHAT/WHATSAPP 0177259260 24 JAM. PANGGILAN TELEFON TIDAK DI GALAKKAN KERANA TERIKAT DENGAN KERJA
    ATAU
    BOLEH LIHAT TERUS DI LAMAN WEB BERIKUT
    http://i2isyah92.wix.com/bisnestopupgempak

    ReplyDelete
  8. Selamat bkerja kembali,AS. Best jugak bcuti ngan parents ni..

    ReplyDelete
  9. sakan along cuti.... jgn homesick tau along heheeheh

    ReplyDelete
  10. wah balik bercuti masuk kerja pun dapat ole ole dah kan..Alhamdulillah rezeki..selamat kembali bekerja kak

    ReplyDelete
  11. Musim org kahwin bila cuti sekolah ni, untunglah bos ingat nak bagi kan ;)

    ReplyDelete
  12. wah niak kerja. tengok ada sesuatu atas meja.. Alhamdulillah rezeki :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah