Saturday, September 27, 2014

Family Vacation 2014 > Lagi Gambar Atas Gunung Part 2

Aku dah bagi penerangan masa kat atas gunung sebelum ni kan...ingat xde gambar...laaa...banyak lagi rupanya...if x kongsi macam x best plak kan...jom kita tgok lagi gambar....abaikan adik2 aku yang dah jadi mak pak orang tp perangai macam budak2...


Cantik kan...nampak tak nun hujung tu ada tasik luas.....


haaa...ni jelas skit....aku zoom...


diorang ni satu family buat keja gila pi panjat tempat apa ntah tu....


cantik plak aku tgok si Aressa ready je amik gambar...


Lovely couple...Abah and Mak...see ada burung melintas time ni..jelas...


tgok....betul x aku cakap macam budak2....


x tau la nak namakan ni pose apa...


My sweety....terserlah kaki ko panjang nak oiii


Alaaa...si kembar ni kaco...


tgok tuh....x dapat kakak nak pose


cubaan bergambar yang gagal lagi...


tgok...semua ada diorang....aduhai....

Apapun...we had fun on that day....paling suka tgok mak abah happy....itu yang penting kan...trip ni pun semata2 untuk happykan diorang....

Bersambung lagi la nampaknya....pas ni kita masuk Gua Kelam.....

10 comments:

  1. Hehe budK2 mmg selalu nak menyelit bila org lain cbuk bergambar hehehe ..ank2 lya pon camtu jgak ..

    ReplyDelete
  2. hehehe, si kembar ni suka bergambar ye ^^

    ReplyDelete
  3. kenal kat fb dah lama... tapi ni 1st time masuk blog ni hehehehehe

    ReplyDelete
  4. akak ditag : http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/09/paris-souvenirs-giveaway-by-jindrisska.html

    ReplyDelete
  5. Best naik gunung dapat tengok permandangan yang indah

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah