Thursday, September 25, 2014

Simple CelebrationWithout Mama

Malam semalam diorang sambut birthday Dania kat umah Seremban....bukan main lebar senyum kakak Dania...simple celebration tanpa mama di sisi....
X pe la dh mama pun kerja kan...nanti sambut lagi dengan mama.....


Buat bihun goreng...buat ayam goreng....patut debab....


Mcm biasa kembar sgt2 over...


Wahh.....banyaknya dapat hadiah......


Tak habis2 dengan Frozen dia...


4 orang ni dah mampu buat rumah mcm tongkang pecah....


Tgok la muka happy dia tuh...

Opps...terseksi skit...

Jadi la simple celebration untuk happy kan dia....
Tunggu mama balik kita potong kek ok?
Esok mama balik bawak hadiah lg....
Harap kakak suka hadiah yg mama bg nanti.......




7 comments:

  1. Simple pun dah cukup meriah dah tu..Seronoklah kakak dania dapat hadiah banyak kan.

    ReplyDelete
  2. Frozen mmg x leh dipisahkan..bestla Dania dpt hadiah & happy ada org ingat bufday dia ^^

    ReplyDelete
  3. 4 orang sepah umah? I can imagine, ni jelita sorang pun dah boleh, apatah lagi 4.hahaha ANd happy belated birthday kakak Dania, may Allah bless u.

    ReplyDelete
  4. Kecian kakak dani mama takde masa ni...happy belated bedayy syg

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah