Tuesday, September 30, 2014

Souvenir Dari Turki....


 Alhamdulillah murah rezeki hari ni....pagi td bos kecik panggil....
Aku mmg notice dia baru balik bercuti...pi Turki...Istanbul...mak aiii....how I wish I could be there also one fine day.....feeling2 Lisa Surihani kan pi sana....dah2  berenti berangan...wish je la...dpt ke x pi depends on budget...menurut bos aku x mhl pun pi sana.....but still need more money kan....
By the way thanks to my boss En Shaja...rajin dia pi berjalan.....bila plak la turn aku nak berjalan mcm dia....huh...jeles......

27 comments:

  1. wah untungnyer rezeki boelh buat koleksi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg SA buat koleksi je apa yg boss bg....syg nk guna..

      Delete
  2. Cantiknya hadiah yg dia bg..sue pun teringin nk p turki..jom berangan ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bila tgok citer Istanbul aku dtg tu...terus jatuh cinta dengan Turki...

      Delete
  3. cantiknya..xpe, xdpt pergi turki dapt sourvenir pun okay :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg sgt cantik...tp kalau boleh nk pi jugak kan....baru best

      Delete
  4. cantik tuh.. tak dapat pegi, dapat souvenir pun jadilah..boleh juga simpan sebagai kenang-kenangan..

    ReplyDelete
  5. rasa dihargai bila bos ingat kat kita.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu. ..sib baik kita bukan jenis meminta2 kan...

      Delete
  6. eh cantiklah, i is jelly...ha ha ha....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cantik sgt..x mo la jeles2...nanti akak pi akak belikan plak eh..

      Delete
  7. cantiknya..by the way,ada posmen hantar barang kat kita hari nie..dia kata suria amanda kasi..thanks kak..hehehe

    ReplyDelete
  8. berangan bersama-sama SA, inshaAllah one day kan..berkenan pulak kat siuvenir tu :)

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah.rezeki akak..
    cantik

    ReplyDelete
  10. InshaALLAH akan merasai untuk pergi ke sana...dapat rasa souvenir dari sana dulu pun kira happy kan.

    ReplyDelete
  11. Salam, pergh cunn gila weh dia punya texture dan corak kat beg tu, eh beg kan tu? haha..cantik betul! ya, bos aku selalu makan angin g overseas, thailand, bali, vietnam, krabi, semuaaaa lah dia pergi...T_T pastu cakap kat aku, xmahal lah g sana..hadoi...aku ni mcm lah gaji besar cam dia..jeles i~~ hahah

    ReplyDelete
  12. Congratulation kak.... :)

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah