Sunday, September 21, 2014

Ikan Apa Ni? Seekor RM5499????


Ada ke orang nak beli ikan ni? ada ke yang berani makan? Harga dah boleh bayar depisit keta dah ni....
Rupa hodoh mcm tu pun mahal giler...korang  tengok gigi dia tu...ngeri kan?
Pada pendapat aku la kan. . Maybe ikan ni mahal sebab satunya species ni dlm laut yg jarang nelayan dapat tangkap dan isinya sedap giler kot..kan? ..maybe ada sumber perubatan maka harga cecah mahal nak mati macam tu...ye tak?
Apa pendapat korang?

12 comments:

  1. menakutkan muka dia.sy pnh tgk ikan ni tp lupa dh nama ape.gila mhlnye.. 3 ekor harga cmtu eh? laku ke? huhu

    ReplyDelete
  2. Nak tahu jugak apa nama ikan nie...

    ReplyDelete
  3. mcm ikan jahat dalam games tu jer..:)

    ReplyDelete
  4. biar betikkk... mahai giler.. Uishh. :(

    jemput singgah teratak saya: http://syikinmaarop.blogspot.com/

    terima kasih.

    ReplyDelete
  5. Mungkin antara spesis ikan dolu2 yg berevolusi ni, Suria amanda. Tgk kat Nat Geo TV1 je saya ni. Hihi

    ReplyDelete
  6. Akak rasa 54.99 kot? Tak ingat apa nama ikan ni, tapi biasanya Chinese suka. Diorang biasanya ambik fillet ikan tu jer. Steam dengan ginger dan segala sayur mayur. Bila dah tak ada rupa kepala dia tu, orang yang makan rasa sedap jer...

    ReplyDelete
  7. Penulisan entry yang menarik dan blog yang kemas.if you dont mind, our green warriors really need your support. Do click the link below and support us.

    http://ridoma.blogspot.com/2014/09/todays-youth-is-tomorrows-future.html

    the founder: Today’s youth is tomorrow’s future
    ridoma.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. umang aii..mahal bonar..memang taklah nak beli pun apatah lagi tengok rupa camtu..huhuh

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah