Monday, September 1, 2014

SEGMEN : BIAR SAYA TOLONG CIK FARRA

Aku di tag oleh adik Mohd Noor Shawal....amboi ko dik...suka2 ko tag akak eh....ko ingat akak ni terlebih rajin nak jawab tag eh...tp x per la...ko mcm tau2 akak xde idea kan nak update blog...
Jom...korang kalau yang nak join leh klik banner tu ye...

GA dia mudah ja, follow syarat-syarat dibawah ni :

  1. segmen ni khas untuk blogger warganegara Malaysia ..
  2. korang perlu buat satu entry tajuk "SEGMEN : BIAR SAYA TOLONG CIK FARRA", dan taq 3 rakan blogger anda. 
  3. pastikan copy banner diatas ni dan letak dalam entry korang serta link kan ke sini.
  4. kemudian tinggaikan link entry korang dibawah, mudah untuk farra cek nanti. 
  5. kepada Sesiapa yang belum follow blog farra, boleh lah follow terlebih ya..
  6. Due date sampai 14 september 2014 sahaja.
  7. mesti korang nak tau kan apa barang yang farra nak bagi? 
  8. farra ada 2 pasang baju untuk biberi kepada 2 blogger yang bertuah.

Next aku nak tag 3 follower baru aku

Anda yang telah di tag silalah selesaikan tag anda ye...hehehehe...

14 comments:

  1. terima kasih tag, akan dibuat segera segemen ni nnt ;)

    ReplyDelete
  2. Fuh selamat dari bahaya tag ...hahahhaha julia sekarang mood nak buat blog berkepuk2 ye part tak siap lg hahahha so GA kena hold dulu...hehhe

    ReplyDelete
  3. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Semoga berjaya ...

    Jangan lupa singgah kat SiNi & Join contest kat SiNi

    ReplyDelete
  4. selamat bersegmen dear..

    p/s: bukan ahli kelab abg ben pun boleh.... terbukak untuk sesiapa je..

    ReplyDelete
  5. http://kumahuitu.blogspot.com/2014/09/segmen-biar-saya-tolong-cik-farra.html

    Salam sy dari segmen yg sama :) done follow awak jom ...follow sy balik.. ada 3 hadiah menanti untuk follower ke 721-800 selamat mencuba.

    ReplyDelete
  6. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  7. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-biar-saya-tolong-cik-farra.html

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah