Sunday, September 21, 2014

Nak Naik Haji Pergi Balik Hari Kot???


Satu lagi kes orang meniaga tak jujur..kenapa la yang meniaga ni ada perasaan mcm ni erk..  x yah meniaga la kalau macam tu...
Charge mahal tp hasilnya macam tu jer kan.....kesian kat pembeli...
Kena kat aku memang aku pulangkan balik....x kuasa nk makan ngan hati panas...x kenyang masuk perut....x berkat makan sebab makan dalam keadaan marah...
Betul x?
Ni mesti asyik fikir untung je ni. . Quality x jaga...
Nak tanya kat peniaga x jujur la...

Korang nak pi haji/ umrah balik hari ke?


18 comments:

  1. ya allah.. kenapa sampai begitu sekali menipunya

    ReplyDelete
  2. eish! geram!
    depa pkir kreatif kot mnipu mcm ni T.T

    ReplyDelete
  3. hurm..mmg nak untung jer tu..huhu

    ReplyDelete
  4. Saya Nak Tuntut Hadiah Dari Awak . . Dari Segmen http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/09/keputusan-rasmi-mega-giveaway-anak.html . . No 41 . .

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila email kat akak alamat awak dik....
      suriaamanda@yahoo.com

      Delete
  5. Huhuhuhu nampak kiri kanan terkeluar sos dia tapi bila bukak huhuhuhhu ............

    ReplyDelete
  6. Astagfirullah.. Apela mcm tu..

    ReplyDelete
  7. ermm itulah kalau peniaga tak jujur... kalau nak pergi haji kak... lagi best kalau balik lambat sikit... nak ke sana buat ibadah

    ReplyDelete
  8. Rezeki x berkat x aman hidup...smg peniaga ini insaf.

    ReplyDelete
  9. ooo..dia letak filling kt tepi je ye..kat tengah tak..

    ReplyDelete
  10. errr,sampai mcm tu skali dia buat.ingat iklan beger ke selit2 inti kt tepi je.

    ReplyDelete
  11. Ya Allah...

    Kalau macam tu memang niatnya nak menipu... :(

    ReplyDelete
  12. tergamaknya buat macam ni..ish3..

    ReplyDelete
  13. Org yg samo kot SA? Cam sepesen yo roman eh...

    ReplyDelete
  14. teruk betul peniaga menipu ni kan..ish tak berkat berniaga gini

    ReplyDelete
  15. Tgk bhgn tepi kemain byk filling die skali bkak adoiii

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah