Thursday, September 11, 2014

Aku Parang Kang!!!!

Tajuk x leh blah kan...macam nak mengamuk jer bunyinya....sebenarnya ni masa tengah buat kerja...sambil buat kerja sambil mengunyah...naik muntah buat surat dah...makanya...sambil buat kerja tangan dan mulut pun bekerja....tp makan kacang parang x gemuk kan?cuma membanyakkan jerawat yang sedia banyak maybe la kot....


Kacang parang ni...start ko kunyah...susah nak berenti...sodap....


ni kulitnya....boleh makan ke..tidak ketahuan la plak sebab selalunya aku buang jer...ada yang malas buang maybe kunyah sekali la kot kan...hehehe....

Makan sorang ke ni...eh...x la...dah tentu2 offer kat kawan keliling....x offer kang kot ada yang parangkan aku...hehehe...just kidding u olls...

Korang kat workstation korang ada ke kudapan2 macam ni?meh ler citer....


15 comments:

  1. ada ja siap bawa tempeyek lagi hahhaa

    ReplyDelete
  2. kudap2 kat umah mkn kurma atau buah epal :)

    ReplyDelete
  3. kacang yang dilarang berada di rumah.. sebabnya anak kedua ada G6PD, jadinya memang dia tak boleh makan kacang nih buat seumur hidupnya.. jadi paham2 jelah kan..

    ReplyDelete
  4. igtkan nak parang sape td
    uols pnggil kacang parang eh
    iols panggil kacang itik
    x bape nak mkn..tp suka makan masin2 skit hehe

    ReplyDelete
  5. parang kerapu nyempriiiiiiseng! hehehehe jampi sikit, kot2 boleh sampai parang tu ke sini. eh kat office lama dulu tak dibenarkan makan2 kat meja kerja. protokol sangat.

    ReplyDelete
  6. haha... tajuknya gempak.. gelojoh mama nak intai.. hihi

    ReplyDelete
  7. saya pun suka..sedap kacang ni..tapi ni sebenarnya kacang apa ye??pokok nye cemana..

    ReplyDelete
  8. kacang parang memang sedap..yummy..

    ReplyDelete
  9. Fiza pun kalau mkn kacang ni memang buang

    ReplyDelete
  10. ingat dah kenapa kak..kacang parang ni masin kan..kurang sikit makan..fiza ni kalau buat kerja tak leh ade kudap kudap..tgk muvie ke apa baru boleh ngap..hehhe

    ReplyDelete
  11. Haha memang argh.. sekali kunyah memang takleh berhenti.. buat apa pun dok kunyah -,-

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah