Monday, September 22, 2014

Family Vacation 2014 > Selamat Datang Ke Kedah Darul Aman.....

Kami dah sampaiiiii.....yeayyyy......dalam pada sesat barat tu akhirnya sampai jugak..sib baik Mr GPS ado kan....x perlu nak fening2 la.....mula2 abah dah cuak dah...takut x sampai..rilex abah...ni Malaysia...xde sesatnya de...kot kat obersea mmg la cuak kan..kata orang..malu bertanya sesat jalan...kali ni x pe..kita malu nak tanya...GPS ado..  ..


Pintu gerbang ni menyambut ketibaan kami


Mami Qhaira pun amik gambar..


Me and anak dara x ketinggalan..


Anak dara aku happy giler


Atuk...amboi..lupa pakai kopiah eh..Kakak Dania dan si kembar


Susah sgt nk amik gambar kembar dalam keadaan ready


Tgok la tu...


Eh..eh... Qhaira pun nak jugak.....


Satu lagi mama....


Tetiba Uwan datang...


Happy mak abah dapat berjalan


Tetiba si kudut tuh menyelit plak


Kiri kanan jalan memang sangat indah


Sawah padi luas terbentang


Pit stop pertama sebelum check in ke Homestay pertama adalah ke rumah bopren adik aku...berhenti makan tengahari dan solat bagai....dah rehat...dah makan...aku ngan dania merayau kat belakana rumah...ada sawah....nanti aku up gambar Dania kat tengah sawah...trip kali ni mmg banyak gambar Dania...bulan ni birthday dia kan so...kita treat as a birthday gift la time cuti ni....penuh gambar dia macam2 gaya ada...

Ok next aku sambung lagi eh....dah start nak buat kerja....

See u......



14 comments:

  1. syokkan dpt happykan mak ayah kita...insyaAllah ganjaran pahala buat akk sekeluarga :)

    ReplyDelete
  2. Enjoy lah Dania.. kita trip ni as your birthday treat yer..

    ReplyDelete
  3. Comelnya si twins tu! Yang t-shirt merah tu pun comei jugak! :D

    ReplyDelete
  4. seronoknya... terasa bestnya bila bercuti dengan mereka semua....

    ReplyDelete
  5. negeri yg lieya tak penah sampai tau along..... tingin gak nak pi kedah nieh.....tak sabar nak tgu edisi jjcm kat kedah nieh heheehehe

    ReplyDelete
  6. Bestnya bila dapat bercuti2 bersama family :)

    ReplyDelete
  7. Belum pernah g kedah lagi.. Nampak seronokkkk ;D

    ReplyDelete
  8. Byk noo snap gambor kt pintu gerbang hehehe...

    ReplyDelete
  9. seronok jalan jalan dengan family..baru meriah bercuti..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah