Friday, September 26, 2014

Family Vacation 2014 ~ Bergambar Di Puncak Gunung....

Kami semua bergambar diatas gunung apa ntah kat sini....gunung ni terletak ditengah2 antara Wang Kelian...aku dh lupa plak nama gunung ni tapi kat gunung ni la diorang buat penggambaran citer Jangan Pandang Belakang Congkak yang ada Dina Nasir tu....



Yeayyy....kami 2 beranak dah sampai sini...



Cantik kan.....ni If shoot gambar pre wedding kat sini cantik ni....



Subhanallah...Indahnya ciptaan allah


Cuaca panas skit tp berangin....berkerut2 muka



Kalau ada DSLR memang cantik tembak photo ni...


Bila la boleh sampai lagi....


Qhaira sporting betul..ni dia baru lepas berak...


Cantik gambar ni tp Qhaira plak x pandang kamera


Menurut Mizi x ramai yang tau wujudnya tempat amik gambar kat sini...kalau ada yang rau memang start sesak dh...tapi pendapat aku la...tempat2 macam ni harus di highlight kan sebab salah satu tempat menarik untuk peminat2 DSLR mengasah bakat...bagus untuk pelancong jugak sebab ramai pelancong yg cintakan keindahan alam..boleh senaraikan tempat ni dalam senarai tempat2 menarik di Perlis....
Trust me...sure Perlis makin di kenali nanti..




8 comments:

  1. cantik pemandangan..subhanallah..

    ReplyDelete
  2. Salam SA... Saya tag SA kat sini http://blog-wafee.blogspot.com/2014/09/the-versatile-blogger-award.html

    :) :)

    ReplyDelete
  3. Kalo tgk gmbr x nmpk mcm panas..tp tgk muka berkerut betul la tu panas ^^

    ReplyDelete
  4. SA tempat tu view dia memang cantik tapi kalau sunyi2 jangan dok singgah bahaya.

    ReplyDelete
  5. Hehehe mmg cantik..dr duk kat sawah sampa lerr ke gunung semua cantik2..

    ReplyDelete
  6. memang cantik permandangan dari puncak gunung yang menghijau ni

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah