Thursday, September 11, 2014

Dicerai Kerana Nafsu Seks Melampau...

sumber saudagarberita.blogspot


Korang dah baca..? ini yang aku dapat dari whatsaap gak...so rasa nak share plak kat sini...
tak pasti kebenaran dan kesahihan citer ni tp memang x mustahil...
cuma kes2 terpencil la...selalunya kes2 macam ni jarang di dedahkan...apakah kerana nak melakukan sesebuah akhbar maka di beri publisiti semacam ni....

Macam2 la sekarang...apa pendapat korang?

Komen yang baik2 aje ye.... :)


13 comments:

  1. siyess cakap xcaya..klu ye pun ada sebab suaminya nak malukan si isteri..alasan tak munasabah..kehkehkeh..**my pendapat..

    ReplyDelete
  2. Imaginasi dia terlalu tinggi tu je dapat komen... hahahaha

    ReplyDelete
  3. err dh baca..kt fb tak silap..huhu

    ReplyDelete
  4. Di luar tabii tu dah melampau sgt kot.. smg suami isteri dpt selesaikn mslh mereka dgn baik..

    ReplyDelete
  5. bg kite kan kak..bende yg "jd" dlm bilik pasangan suami isteri tuh xpayah la reporter tuh nak published kan..kalau betul, kesian la kat isteri sbb bukak aib die..bende2 nie very sensitive isu..hurmmm..itu pendapat kite la..;)

    ReplyDelete
  6. Tak tahu betui ke tak..ada jgk ada org share kt fb...

    ReplyDelete
  7. risau pulak benda2 macamni.. pening.

    ReplyDelete
  8. terlebih seks pun masalah, yang tak der sex life lagi la bermasalah... haiii dunia... eh ada tau kat my kampung pompuan ni kuat nafsunya, mak dia tokey jamu. hahahaha

    ReplyDelete
  9. kadang kadang media ni saje je nak menghangatkan cerita..tapi kalau ada, tak tahu nak cakap haihhh

    ReplyDelete
  10. Wallahuallam.xtau la btul ke x kan

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah