Tuesday, September 2, 2014

Petang Merdeka Kami....

Orang semua dah citer pasal Merdeka diorang...macam2 sambutan best ada kan...aku ngan family xde apa yang menarik pun...sama je macam tahun2 lepas...lepak depan tv tgok movie je...nak keluar malas la...lagipun tahun ni x berapa meriah sebab menghormati tragedi MH17 kan....negara sedang bersedih x kan nak suka2..

petang 31hb tu kami hanya ke Pasir Panjang PD...ikut jalan Rantau sebab ada hal yang perlu diselesaikan...
dah settle segalanya kami makan kat kedai biasa kami sarapan pagi...tp kali ni just pi untuk minum petang


diorang makan mee goreng...so..so...je...x macam mee goreng sebelum ni...


Aku, mak ngan abah layan roti canai...


Anak dara kesayangan aku makan maggi goreng...


Qhaira? layan mainan sudah...nanti mommy upah susu

Then kami pun balik...nanti nak pi bank plak settle semua loan....pas tu beli susu si Qhaira....lagipun mommynya nak cari biskut untuk baby tuh...Qhaira dah pandai nak makan...baru 5 bulan....aduhai...kesian plak tgok dia tiap kali tengok orang suap makanan....

Tak leh bayang nanti Qhaira nyer badan makin bam bam....hahahaha....

14 comments:

  1. Qhaira ni sama mcm ank sue jg, tgk org mkn meleleh air liur, pastu buat kemam2 mulut...umo baru 5 bln...nxt mth dah bole start solid food yeayyy...

    ReplyDelete
  2. ha ha ha, jap jap aunty bayangkan qhaira bam bam...

    ReplyDelete
  3. weols x pi mn2 pung..dok umah jaga anak haha

    ReplyDelete
  4. merdeka jenjln dgn kngkwan..1st time..slalu dduk rumah jer..hehe..

    ReplyDelete
  5. merdeka saya pergi kenduri kawin kawan kak

    ReplyDelete
  6. Hari merdeka Fiza pun lepak kat rumah je dengan family kat kampung..kalau ke pasir panjang PD Fiza suka cari ikan bakar.semua fresh je situ kan..

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah.. Terisi masa dgn klrga..

    ReplyDelete
  8. dok rumah ja masa merdeka..sebab tak berapa sihat..huhu

    ReplyDelete
  9. lya duk rmh je..sbb mama lya x sihat

    ReplyDelete
  10. cik nor dok kat umah jer cuti merdeka..:)

    ReplyDelete
  11. pergi open house ptg merdeka tu....hihi

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah