Wednesday, December 11, 2013

2am at Tol Tangkak...

Terlupa nak share gambar ni sebelum ni la...
Pukul 2am kat tol Tangkak....best ke x best...giler sejuk kat situ...lepak sini rehatkan kereta kejap sambil tunggu adik aku si Lisa satu family....
Seram kat sini sebab kabus dah mula turun dah time ni...menakutkan....


Ramai gak yang berhenti rehat..


Kabus dah start turun...ni aku amik guna smartphone je...knowing aku yg memang penakut tapi tetap amik gambar...


sib baik xde entiti apa2 kat bawah2 pokok tuh...


Lori2 time ni nak naik ke highway kot...


hampir kul 3am dah sampai Jambatan Muar ...ni jambatan yang ke 2...

Tak jauh dari jambatan tu dalam 500 meter akan ada laluan banyak traffic light...jenuh bila semua traffic light merah...lagi melambatkan kami...pas tu polis buat Road block plak tu..psst...abg2 polis semua ensem2...aku rasa yang baru lepas latihan kot...hahahah...sempat...
Apapun kami selamat sampai rumah Angah kul 3am....bravo......


8 comments:

  1. Beraninya ambik gambar gelap2 camtu....hehe

    ReplyDelete
  2. Jalan tengahmalam yg best kurang jem berbanding kalau siang hari.
    Apa plan ke Muar tu? Pergi Tanjung tak. Malam kan best di Tanjung macam-macam ada. Pergilah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. pergi melawat adik kak, dia kahwin ngan orang Muar..pas tu ada bbq session...kali ni x pi Tanjung pun sebab hujan kak...

      Delete
  3. Macam seram jer tengok kat pokok tu..hahaha..sorang ke?

    ReplyDelete
  4. Wah, beraninya! Orang kata kat area Tangkak, Pagoh tu memang marbeles hantu2 bersepah, ambil angin malam tau!

    ReplyDelete
  5. sy prnh naik moto dgn hubby lalu sini.., mmg sejuk dan agak seram la sbb sunyu...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah