Friday, December 20, 2013

Bukit Merah Laketown Resort

Dua hari ditinggalkan oleh anak dara...bukan main lagi dia berlibur dengan Mak Tehnya....ikut trip tempat kerja Mak Teh...seronok bukan main...mama kat rumah yang melopong x tau nak buat apa..
sedih hati...pas tu banyak plak amik gambar tu..buat mama jeles je...

 pintu masuk
 sebelum masuk pakai tag ni dulu..tanda ko dah bayar dan dah boleh masuk dah...
 beratur yer...jgn x beratur plak..
 amboi kakak..bukan main lagi kann..
 siap ada bunny lagi...
suka la tu...macam tengah cakap..mamaaaaa...tadaaaaaaa.....huh..jeles...

Terpancar keriangan di wajah Dania...
Alhamdulillah...sebelum cuti sekolah mama bawak pi Sarawak..dah pertengahan cuti...Mak Teh bawak pi sini...terisi jugak cui sekolah dia tahun ni....ada masa dan ketika nanti kita plan bercuti lagi ye...yang penting kena simpan duit...

Sambung next entry...banyak gilos ni gambar kat sini....


7 comments:

  1. Happy baby.. ok lah tu kan dapat gak gi jalan2.. Sarawak dapat, laketown ressort pun dapat pergi.. bestttt :))

    ReplyDelete
  2. amboi kemain sonok anak dara ko...

    aku pernah masuk sini, mmg best, anak2 rasa tak nak balik ko...

    ReplyDelete
  3. Wahhh seronoknya..habisksn cuti sekolah dgn bercuti sakan ya...

    ReplyDelete
  4. Seronok cuti sekolah. Tak sabar pula rasanya nak cuti semester, tapi semestinya, kena habeskan peperiksaan dulu. 6 months more for Malaysia ^^

    ReplyDelete
  5. wah... seronok dia cuti sekolaah...

    ReplyDelete
  6. boleh tahan best la bukit merah..sy dh byk kali gak pegi sana..klu budak mmg suka la dpt berkubang

    ReplyDelete
  7. Dapat juga Dania menghabiskan cuti sekolah pergi jalan-jalan. Oklah tu. Next year kalau murah rezeki, boleh jalan-jalan makan angin anak beranak lagi.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah