Monday, December 2, 2013

Wedding Zarina @Desa Permai Seremban

Semalam dari pagi hujan.......rasa malas nak pi mana...nak plak aku demam kan tapi gagahkan diri....nama pun wedding kazen 2 pupu....aik...knp dua pupu...ye la...mak dia ngan abah aku sepupu...kira 2 pupu la...aku pun x paham...iakan aje la....

  

Mak dengan kudut....


Dania with atuk....mentang2 cucu atuk...


Lauk pauk yg ada....sbb sakit tekak so xde la menikmati sgt....


Ntah lauk apa lagi x tau la....


Pelamin....cantik.....


Zarina dlm baju pengantin kaler gold


Lambat giler bersanding kul 2 mcm tu...lepas tu aku terus balik...hantar Dania pi umah kawan dia coz ada bday party....aku balik rumah tido....


Si bam bam aku ni....korang tengok la....naik x badan dia?
Naik kan?
Aku x leh bayang if badan dia makin naik.....tgh berselera makan...kalau aku tegur...eh....aku balik yg di tegur...at last aku diamkan aje.....


9 comments:

  1. Berseroi-seri kan wajah pengantin,...haha

    ReplyDelete
  2. Hari ni pun ujan nan stop dari 2am pagi tadi sampai skrg
    sama gak ngn firdaus , badan dah membuak buak naik
    dah ler kejenya nak menyemart je ..tp byk suar tak muat. suh diet taknak :)

    ReplyDelete
  3. tu lah klu hujan2 ni mmg tak suka keluar..
    tapi klu dah jemputan tuh kena gak lah pergi

    ReplyDelete
  4. lama sungguh x merasa nasi minyak org khawin..winduu sgt..

    ReplyDelete
  5. lama tak rasa nasi minyak... xde jemputan sepanjang cuti sekolah ni kecuali kenduri adik ipar 2 minggu lagi... jd tuan rumah....

    ReplyDelete
  6. Berseri-seri wajah pengantin. Rugi pulak rasanya SA tak dapat merasa lauk-pauk majlis kahwin. Kira SA rajinlah juga gagahkan diri walaupun demam. Dah namanya dua pupu, nak buat camna, kenalah juga attend.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah