Friday, December 6, 2013

Murahnya Rezeki

Murah pulak rezeki hari ni....lunch free...sampai2 kat meja ada bungkusan....
Pelik tetiba ingat sapa yang duk letak macam2 atas meja aku.. 
Buat2 tanya...laaaaa....souvenir dari En Mazley bos kecik...dia baru balik bercuti dari Vietnam...


Paper bag cantik giler plak.....


Souvenir dari Vietnam


Bag kain...buat isi telekung or pi shopping cantik ni....

Special thanks again to En Mazley...selalu dh bg souvenir kat aku....semoga dimurahkan rezeki selalu...
Next week diorang xde lagi pi Australia....
Bos sorang lg pi Vietnam next week...aku? Yahuuuuuu duk syp2 kat opis...yes! Yes! Yes!....


16 comments:

  1. woweeeeeee tengok paper bag pun dah cantik...
    gift dia lagi cantiks hehehehehehehe....

    mmg heavan oooo kalo bos2 tarak....
    mcm ini donia ana yg ponya hahahahaha :)

    ReplyDelete
  2. Best jugak kat ofis hujung tahun ni. Bos-bos besar banyak takda kat ofis, bercuti. Haha.

    Tapi, yang penatnya orang kerja akaun la. Masa ni la banyak kerja macam nak closing account and etc.

    Ok, done menabung iklan Churp Churp :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh.. akak ada churp2 ke eh....hahaha....mcm x caya je....nuffnang ada la dik....

      Delete
  3. Replies
    1. Give me 5....give me 10....yahuuuuu...hahaha...

      Delete
  4. Replies
    1. Alhamdulillah rezeki di hari jumaat...

      Delete
  5. dok senyap2 tu mcm something je..haaaa...ape tu

    ReplyDelete
  6. wah...untung laa dapat hadiah...bertuah dapat boss macam En Mazlan...dia tak ade bawak apa apa untuk saya??hahaha

    Regards

    ReplyDelete
    Replies
    1. En mazley la lan.....tunggu SA terbang plak eh...

      Delete
  7. weh.... mana aci???? saya x de pun.... Damn En Mazley.... ade apa2 ke ngn die ni ha??????

    ReplyDelete
  8. Bos ada pun I yahoo sesaja...Jap, jap... nak gimme five kat bos sbb sgt prihatin!

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah