Friday, December 27, 2013

Yong Taufu Soup for Lunch Today

Hari ni x bawak bekal...ari stress sedunia...tghari pi KL Sentral tapau yong tau fu soup..
Pening arr...ramai giler kat KL Sentral


Pelbagai pilihan yg ada....


Sayur2 pun segar..


Ada bakso...ada macam2


Sotong rendam..


gemuk2 benda ni..


Ni yg aku beli...total RM10.40

Ntah apa yg mahal pun x tahu....x per la..rezki hari ni....
Rasa? Ok la..so..so jer...sedap sgt pun x...x sedap pun x....

Kat mana nak beli ni...korang pi je food court KL sentral...kedai ni satu2nya yang jual Yong Tau Fu....


13 comments:

  1. sedapnya yang tou foo. fevret ni.. oh kat KL sentral ya, tak jauh sgt dgn ofis saya. next time boleh pergi.

    tanx 4 sharing

    ReplyDelete
  2. suka yong tau fu kuah sup tapi bg sy yang terbaik yong tau fu international. pastu ada tempat2 je yang sedap.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau kat Seremban SA selalu cari kat pasar mlm jer....

      Delete
  3. food court tu kalau penuh memang penuh sangat..so far tak pernah lagi pegi sana hari jumaat..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kata nk banje SA ngan Farid NZ...situ pun ok..lg ok kalu mekdi cukup la...hahaha..

      Delete
  4. yong tau foo mmg mahal sikit padahal bendanya takde apa pun..klu lapo tu apa benda pun sedap ye tak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tau x pe...x per la..nanti cari kat pasar mlm

      Delete
  5. Fuuu..sedapnya. Lama tak mkn yong tau fu

    ReplyDelete
  6. Saya pernah beli dgn kuantiti byk tu.. Jauh lebih murah tau.. <3

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah