Tuesday, December 31, 2013

Sarapan Terakhir 2013


Assalamualaikum...
Morning u olls...bekerja di hari terakhir 2013...sentap skit masih ramai yang cuti...
Sampai opis terus cari mak tea lady.. makan roti sardin bakar je...ini la sarapan terakhir 2013...esok sarapan 2014 pulak....
Dengarnya ada perhimpunan kat Dataran Merdeka...x kisah la ada agenda apa pun...
 confirm jalan jammed..confirm train problem..
Aku x balik seremban pun..esok budak baru nak masuk rumah...so pg esok ingat nk mengemas..nk mop rumah..

Ada yang tanya x hantar anak sekolah ke?
Dania sendiri ckp...mama x yah hantar kakak....kakak dh dewasa....
See...anak aku nak masuk darjah 4 so x yah la aku hantar...lain la if nk masuk darjah 1 kan.....

28 comments:

  1. khamis jalan kembali sesak nokssssss.... selamat kembali ke sekolah buat anak2 semua...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye la....sib baik anak aku sekolah kat seremban..adacadik boleh htr dan jemput....

      Delete
  2. dap nya roti...
    sy hantar ank yg tadika tu, pas tu register abg sekolah agama...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seronoknya...at least boleh cuti kan....

      Delete
  3. sedapnya roti bakar sardin.. selalu orang makan sandwich sardin je kannn ;)
    a'ah ada jg dengar2 kata ada perhimpunan kat dataran. hope semua tu tak mengganggu lah kann SA.
    Dania, all the best tau dah big girl dah siap tak mo mama hantar ke sekolah lagi.. Auntie ni siap ambil 2 hari cuti nak kena teman Khairine & Danish tau.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harap2 mcm tu la zaza.. amboi....amik cuti sampai 2 hari.....kelas Khanish

      Delete
  4. tak sarapan pun hari ni..just minum milo + esp ajer :D

    ReplyDelete
  5. roti bakar pon sodap kak! kak betul ke ada perhimpunan.sy nk g i city ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Perhimpunan kat dataran merdeka dear...

      Delete
  6. Bkn nak kate KL je kak, mane2 ceruk pun mst jammed mlm ni. Adalah lbh afdhal duk bersantai kat umah dpn TV je kak. Heheheheh.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nasib akak la sensorang kat umah mlm ni...x balik seremban pun

      Delete
  7. macam sedap pulak tengok, selamat tahun baru..^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedap....same to you dear.. selamat tahun baru

      Delete
  8. cepat jerkan masa berlalu...dah penghjung 2013

    selamat tahun baru yek SA.....

    semoga kita berjumpa di tahun hadapan (macam laaa lama lagi..padahal esok jer..hahahaa)

    Sumijelly.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bunyi mcm jauh je tahun depan..padahal esok je pun...

      Delete
  9. Perghhh sedap ni..bak sikit..hehe

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. Harus sedap dear...x sedap xde makna pagi last 2013 kan...

      Delete
  11. hari ni makan2 dgn corporate office & bosses.. yeayy!!

    ReplyDelete
  12. Serapan akhir tahun aku cuma nasi goreng..

    ReplyDelete
  13. Selamat menyambut tahun baru 2014. Moga lebih sukses!

    ReplyDelete
  14. Pergh ayat sarapan terakhir tu yang tak terkalah

    ReplyDelete
  15. hihi. bagis dania. berdikari dia
    sedap tu roti sardin.
    sy yg dekat ni pon x pergi kak. tak sanggup kot nak berasak asak kt dataran

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah