Thursday, December 12, 2013

Throwback Sarawak November - Dinner Ayam Penyet Qasehku..


Dinner malam pertama di Sarawak..agak susah jugak nak cari tempat makan yang best kat Sarawak ni sebenarnya..tp x per la..memandangkan si kudut dah 3 tahun kat Sarawak so harap kat dia jer la kan...ni restoran yang paling femes nasi ayam penyet dia...kata si kudut memang tiap2 malam fullhouse...
Jom kita tgok apa yang buatkan ianya sedap sangat...


di depan restoran...gegar la gambar...


ayam bakar...bagi sesiapa yang nak makan ayam bakar...


Model x berbayar ni yang tengah excited lapar....


Sabar nak oiiii...mama tau kamu lapar...


Service agak lambat sebab ramai orang..


set ayam penyet..rahsianya tu nampak x macam ada rempah kruk2 atas ayam tu

selain tuh sayuran dan jugak ayam yang di goreng panas..

Alhamdulillah dapat makan...time ni kul 8 lebih tp suasana macam dah tengah malam...kami pusing2 town..hajat hati nak pi amik gambar kat patung2 kucing tgh bandar tu...tp non adonya...hujan plak time tu...
apa lagi..balik hotel sudah....masing2 dah penat...

Eh lupa nak citer..total damage kat Restoran ni...RM57 hengget..5 orang makan....
lokasi restoran ni area Waterfront sana..kalau x salah la...if salah..maafkan aku...ini la jadinya bila lambat update..kelupaan....

See next entry.. a journey to SERIKIN DAY 2....


5 comments:

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah