Monday, December 23, 2013

Kunjungan Istimewa

Assalamualaikum. .....
Salam Isnin u olls..sihat ke..aku sihat cuma keletihan..malam tadi menerima kunjungan dari adik2 abah...pakcik2 aku sekeluarga....meriah betul..nak2 plak adik abah yang bongsu kaya dengan anak....8 orang anak dia.....


Baju kuning tu adik bongsu abah....


Alamak...gegar plak gambar ni...ni antara anak2 dia..


Penuh rumah aku kan....seronok...nasib baik ada 2 meja makan....

Macam2 lauk ada....ikan sembilang Masak lemak cili api...sambal paru, sayur goreng, telur dadar dan ikan masin....bila dh berkumpul ramai2 semua selera bertambah...nak2 pakcik aku yang bongsu tuh...dia memang suka masakan mak aku....nak pulak ada ulam jering...bertambah2 dia makan...gamat suasana rumah...tujuan kunjungan pun sebab nak bg ubat yg mak order sebelum ni...pakcik aku tu Mobile Stokist untuk product Propolis...
Pernah dengar? Mak ada cuba makan ubat tu dan alhamdulillah byk perubahan pada mak...If korang nak tau apa itu Propolis...cuba  google....aku pun tgh nak memahami keistimewaan product ni....salah satu yang menarik hati aku...Sarang burung walit.....nanti aku kongsikan dengan korang eh.....testimonial skrg mak aku dulu....esok2 kalau byk perubahan pada mak....aku kongsi kat sini.....


11 comments:

  1. Wahhh meriahnya bila dapat kumpul ramai2..

    ReplyDelete
  2. meriah lah kalau sedara mara datang rumah.. bertambah selera kalau dapat makan beramai2 mcm picnic hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg meriah kak ngah...tak menang tangan masak kat dapur...

      Delete
  3. pnh dgr produk prpolis... berasaskn madu klu tak silap kn..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul...antibiotic semula jadi dari madu lebah...

      Delete
  4. Kalau makan ramai2 ni, kena masak periuk besaaarrrrrr punya kan. Baru best...

    ReplyDelete
  5. Makan ramai2 memang best.. Meriah :D

    ReplyDelete
  6. Betul tu myra..dr xde selera terus berselera...

    ReplyDelete
  7. Wah, seronoknya bila ramai saudara-mara datang berkunjung ke rumah. Meriah suasana.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah