Saturday, December 21, 2013

Kepak Ayam Madu...

Boring duk umah nak pulak hujan2 ni...malam tadi pergi pasar malam..
Itupun sebab mak dh bising boring duk umah..maka dengan itu kami ke Pasar Malam Seremban Jaya...


Seksi plak kepak ayam ni


Dik senyum skit dik...murah rezki ko....


Kita up dengan cucuk2 ni....

Well ok la rasa dia...aku bg 4/5....feeling2 Love u Mr Arrogant...scene dia pi pasar mlm beli kepak ayam....hihihi.....
Aku dh bosan gila duk rumah ni..nak keluar lg bosan sebab hujan....
Ntah x tau apa nak buat....


23 comments:

  1. Replies
    1. Ibu mengandung kena pi cari nanti ni...

      Delete
  2. Dlu fav..tp skang setahun 4kali je bole mkn..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aik...dh knp setahun leh mkn 4 kali je..

      Delete
  3. nina suka kepak ayam cm ni dengan tut tut ayam. hehehee

    ReplyDelete
  4. sedapnya kepak ayam!!blogwalking...jemput follow blog saya..;)
    http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. sedap kepak ayam madu ni....tp apasal serius jak muka penjual tu...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Penat kot....sbb tgok dia sorang je...

      Delete
  6. sedap kak oiiiii.. terus jadi lapooo

    ReplyDelete
  7. wah sedapnya...meleleh tgk kepak ayam...dh la my peberet...ermm dapppnya...

    ReplyDelete
  8. terliurnya tengok..dah lama akak tak makan....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaaa..sila la cari kat pasar mlm ye...

      Delete
  9. Seremban Jaya ni di area mana ya?Dekat2 Senawang? Paroi?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lepas tol snwg...belok kanan..pasar mlm setiap jumaat dan isnin...

      Delete
  10. sedapnyer.. lapar ni. dah lah tengah ujan.. aucchhhhh...

    ReplyDelete
  11. Sedapnyer! Harga oke je kan selalu. Rm1 or rm1.20 dapat satu. Suke pegi pasar malam ^^

    ReplyDelete
  12. chicken wing madu ke tu Kak Long Divass??? nampak menarik je colour dia tu..

    ReplyDelete
  13. kepak ayam mmg sedap..tp org kata klu perempuan tak bagus sgt selalu makan..sekali sekala mmg heaven..:)

    ReplyDelete
  14. Kalau ikutkan abang man lebih layan makan bontot tu dari kepak.... heheheh

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah