Wednesday, December 4, 2013

Perihal Banjir

Simpati kepada semua mangsa2 banjir kan....kesian betul ..tgok la gambar kereta2 kat bawah ni...nak beli keta bukan senang....terlibat bencana alam plak...


Kereta2 yabg ditenggelami air


Yang ni pulak Terminal bas baru je 2 bulan beroperasi....bahagian bawah ditenggelamiair...
Semoga mereka yg terlibat dan mangsa2 banjir tabah menghadapi dugaan....
Gambar2 ni aku dapat dari kawan sekolah dalam group whatsaap....
Dia kerja sebagai polis kat Pahang..



22 comments:

  1. kesian sangat, dan aku sangat bersimpati, semoga semua mangsa banjir tabah hadapi dugaan ni...

    ReplyDelete
  2. adoiyai...dah laa insuran tak cover untuk banjir..semoga mangsa tabah menghadapi dugaan ini...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  3. itulah, kesian tgk , makin teruk lak banjirnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dengarnya sebab diorg lepaskan air empangan....sbb dh x leh tampung takut empangan pecah

      Delete
  4. hmm... kun fayakun... bila Allah kata jadi, maka jadilah.. peringatan utk semua..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama2 kita diakan yg terbaik utk mereka

      Delete
  5. dugaan utk mereka..moga mereka tabah...dan selamat semuanya

    ReplyDelete
  6. hujung tahun ni mmg musim tengkujuh kan.. moga smuanya kembali normal..

    ReplyDelete
  7. mudah mudahan mereka diberi kekuatan

    ReplyDelete
  8. Teruk pahang kena musibah tahun ni. Kereta tu confirm insuran tak cover. Moga mereka semua bersabar menempuh dugaan.

    ReplyDelete
  9. lumpuh terus kawasan Kuantan ni kan..

    ReplyDelete
  10. Alahai, sedihnya. Seksalah kalau ada pengalaman begini. Moga keadaan akan kembali pulih secepat mungkin.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah