Thursday, December 12, 2013

Jangan Lupa Lirik Versi Suriaamanda..

DAH ADA PEMENANG!!!NANTIKAN LAGU KE 2 PETANG NANTI EH.....( UISH KENA CARI LAGU SUSAH SKIT NI)

Sticky post sampai esok kul 12 tengahari....Entry baru di bawah entry ni...


Aku nak give away keychain Sarawak dan aku ada satu permainan..aku letak senikata lagu kat bawah ni....korang kalau pandai..korang boleh teka tajuk lagu tu dan siapa penyanyinya....ok x?aku bagi clue jugak nanti eh...

Ada 2 round tau...sebab keychain ada 2..so ada 2 lagu nanti...

Lagu Pertama.....



Kau kata kan padaku
Betapa lelahnya dirimu menghadapi aku..
Kau katakan padaku
Ingin kau mengakhiri semua ini..
Tak bisakah engkau coba..
Melihat diriku dan semua cintaku..oh..oh..oh...
Tak bisakah engkau cuba
Hargai hatiku dan perasaanku untukmu....
Cobalah tuk mengerti aku
Seperti aku yang mengerti semua tentang dirimu..
Cobalah untuk merasakan ku
Seperti aku yang merasakan...semua isi hatimu...

Clue penyanyi : 3 orang wanita

Dateline : Jumaat @ 12.00pm

Aku hanya perlukan tajuk lagu dan penyanyi sahaja eh...kita lihat siapa yang kena........priority kepada peneka paling tepat dan terpantas..

7 comments:

  1. 3 Suara, Jac, Ning Baizura & Shila Amzah
    tajuk : Semua Isi Hatimu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeay........Lyn menang...........sila email kat along your full address ngan hp number
      suriaamanda@yahoo.com

      Delete
  2. Replies
    1. tu la...sapa yang terpantas kan.....tunggu satu lagi lagu petang nanti eh...

      Delete
  3. Ala... sah-sah kakak kalau bab ini pastilah fail.
    Tahniah Lyn..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha...x per kak zakie..SA akan sentiasa buat sessi jangan lupa lirik ni...idea agak ke laut lately...so..y not kita buat benda2 mcm ni...maybe boleh bantu naik traffic kan...

      Delete
  4. ini nak kena practise nyanyi nie....hehehe..meh sini mic..hahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah