Friday, December 6, 2013

Bahan Penyedap wajib di cuba...


Malam ni aku nak gerak ke Muar....kejap lg nak balik dah ni...lupa plak nak citer tujuan nak ke Muar sebab nak lepak rumah adik lelaki aku..  makam esok insyaallah nak buat bbq...corumn x cukup tapi nak buat jugak la sikit....bagi meriah cuti sekolah ni kan....

Nak buat bbq kena la ada bahan perapan istimewa kan....
So aku menambah stok yang ada amik extra Blackpaper sauce yang aku jual tu....selain jadikan sos untuk chicken chop boleh jugak buat bahan perapan untuk bbq...ramai dah yang order dengan aku...


Dah sampai hari khamis....ari ni baru buka....


2 pack ni untuk perap lamb dan ayam....korang perap dari tghari sampai malam nak bakar....korang tgok hasilnya......sodap...

Pandangan dari tepi...yg putih tuh rempah blackpepper...yang hitam tu sos rahsia 
yg buat lg sedap tu....

Citer bab makan ni terus lapar je perut....semalam dh suruh si kudut beli lamb yg dah siap slices tuh....esok pagi2 nak perap....x sabar plak tunggu malam esok....
Doakan perjalanan aku lancar malam nanti ye...ala Seremban- Muar kejap je....
X sampai 2 jam...harap2 x hujan.....
Buat korang semua....happy weekend...
Jangan nakal2 ok.....

Yang nak order black pepper sauce..sms/whatsaap aku 0123319641


6 comments:

  1. wah jilat jari ni kalau sedap mesti ada oder dan terus minta resepi lagi

    ReplyDelete
  2. selamat ber BBQ sis and jangan genggam bara api itu sampai menjadi abu...hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah