Saturday, December 14, 2013

Reward for Myself


Asyik jual handbag ngan wallet untuk customer kan....aku rewrdkan diri sendiri ngan wallet Sophie ni...dalam gambar nampak sangat cantik...bila dah dapat...dah pindahkan segala mak nenek barang dalam bag ni...
wallaweiii....cantiknya....sedap jer pegang...
lagi best kalau ongkosnya kepuk2 kat dalam wallet ni kan...tp non adonya...apa yang ada jer la eh...budak nak sekolah so kena la berjimat cermat...for me..sesekali kena rewardkan diri sendiri...bukan sebab apa..dah penat kerja kan....ada yang nak beli wallet????
meh la beli wallet Sophie...harga pun berpatutan dan kualiti pun bagus...meh add aku kat FB..

x pun jom like page aku kat FB...



6 comments:

  1. cantik,ye la reward utk diri sendiri perlu jugak kan utk naikkan semangat..:)

    ReplyDelete
  2. bagus la kak. sekali sekala kan.. cntik kak nampak elegent ^_^

    ReplyDelete
  3. betul..betull..sometimes bila kita reward ourselves, nanti ia mampu motivate kita untuk benda lain plak..hehebtw, stylo gak wallet tu..nampak simple mimple jer...hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  4. cantiknya...nanti nak terjah ke sana.....

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah