Tuesday, December 17, 2013

Kudapan Masa Kecil Dahulu


Pernah makan muruku ikan ni tak? mustahil x pernah kan....
Nostalgia kan...ni aku beli kan AEON Kepong ari tuh...beli satu pack besar RM5.90...dalam tu ada pack2 kecik...x puas makan la....sebab pack kecik sangat..dah tentu amount dalam tuh sikit kan...rugi x beli pack yang besar...at least banyak isi dia....
Nanti nak beli lagi la....bosan2 kat opis leh kunyah2....kan?


13 comments:

  1. pernah!!!! skg ni pun makan lagi. mak beli sebundle! hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. SA nak pi beli lagi...sedap x terkata..

      Delete
  2. kaksura anak beranak pun suka ngan muruku ikan ni..kalau beli sekali hadap jer peket besar tu..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa...tu la...SA pun sebab meroyan x tau nak beli apa..sekali BF ckp..beli jer yang itu...sedap...x fikir panjang beli je dan ternyata sedap...

      Delete
  3. wah....ini kalau sy makan2 sambil gosip memang best SA...tak cukup kalau sepeket...hahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah betul tu..tp SA beli makan sorang....sorok2 x nak Farid NZ nampak..hahahahahaha

      Delete
  4. As salam dear,

    Ingat! Ingat! Mmg best kopok ni... mmg nostalgia sungguh...

    Its ok dear xdpt dtg... phm sgt ujung thn ni mesti byk perancangan kan 😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalakumsalam Marya...xde rezki nak jumpa kan...nanti ada amsa kita jumpa la ye..bukan jauh pun...

      Delete
  5. Rase xberubah..tp dlm paket kecik ade 5 keping je...haha

    ReplyDelete
  6. sedap nih.. smpai skng ada lagi... slalu beli yg paket besar punye.. skali mkn, nak lagi.. haha

    ReplyDelete
  7. Sekarang pun banyak jual. Kakak satu family masih makan lagi kudapan/jajan ini tau:)

    ReplyDelete
  8. Pernah makan! Suka sangat3. Lagi nostalgic Super Ring 20 sen tu. Hihi...

    Oh ya, untuk perfume tu, semua beli online je. Boleh tengok dekat website tu. Banyak lagi perfume best dan okay harganya. Postage pun worldwide tapi kalau perfume ade charge tambahan sikit ^_^

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah