Monday, December 30, 2013

Ikie nak tadika dah.....


Sekejap jer rasanya...dah 5 tahun dah rupanya si Ikie...dah nak masuk tadika dah..
Ntah cemana la nanti kan dh sekolah.....jgn dia buat perangai dh la...
Risau jugak kalau dibuatnya dia x nak pi sekolah....


Shopping beli bag baru...nak jenis mcm ni....


Minat sgt ben 10...


Aik...semuanya Ben 10....


Ni uniform Tadika dia....Tadika Pasti kot ni....

Semoga Ikie seronok masuk alam persekolahan....ni confirm abah dh janji mcm2 ni....
Nak plak dia pi school...kalau x asal tanya jer..  Ikie x nak school....laju je kuar ayat tu dari mulut dia......
Selamat menempuh alam persekolahan buat Ikie...to abah ngan ibunya.....selamat la menghadapi kerenah anak ye.....


8 comments:

  1. mak dia eksaited ikie nak sekolah... ikea tanak plak...hheeee

    ReplyDelete
  2. sekejap jer,,, anak2 dah besar,,,,

    ReplyDelete
  3. Bebudak skang ... kalau beg skolah mesti nak yang jenis kartun popular cam ben10 nie kan.... hehehe

    ReplyDelete
  4. hehe budak lelaki & Ben 10 memang tak boleh dipisahkan..
    selamat menembupi alam sekolah yer hensem boy :)

    ReplyDelete
  5. budak lelaki memang ke arah situlah minatnya, ke mana lagi.. hehe :p

    ReplyDelete
  6. anak gie pon masok tadika tahun baru nie!!!heeeee...

    ReplyDelete
  7. Situasi macam ni memang akan dirasai oleh semua orang..kan?hehe..sekolah baik2 yer dik...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah