Wednesday, December 11, 2013

Aku Staff Bank Berkebaya Serah Body Kat Boss...


Lawak giler bila dapat keywords yang macam2....

KeywordsHits
resepi sotong bakar7
resepi kari ketam nenas6
sotong bakar4
suria amanda4
suriaamanda4
tebuk leher3
rumah baru3
stroller kembar blog3
wanita pada pandangan lelaki3
aku staff bank berkebaya serah body kat boss3
Total40

Entah sapa la duk google keywords yang aku highlight tuh.....
notty eh....

16 comments:

  1. Hehehe.....bila ni pakai kebaya? Nak tengok? Hahaha....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah lama SA x pakai kebaya...mengarut je..bila search kat google xde kena mengena pun ngan blog SA

      Delete
  2. hahaah gelak lieya bace along...mcm2 betul hasil carian yeak....tebuk leher tu pun lawak gak heheehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. bila search kat google yang kes tebuk leher tu..lg kelakar...hahahahah

      Delete
  3. pelik2 kan derang ni google..huhu

    salam perkenalan dari http://azrinzfamily.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang macam tu la Azrine...salam kenal...

      Delete
  4. wakakakakaka! sampai cm tu skali.over gila!

    ReplyDelete
    Replies
    1. obvious sgt diorang ni kan...ntah apa yang dicari ntah..

      Delete
  5. bhahahaah tak boleh blah! siapa le punyer kejaan...

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. kalau tau siapa yang cari best kan..hahahah

      Delete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah