Thursday, December 26, 2013

Kejap Ada...Kejap Dah Takde


Dah kosong dah akaun nuffnang aku....gatal jer tangan ni nak cashout...
Tunggu amount baru mencanak naik...hihihi...menguji kesabaran bila tgok amount dh terlebih matang..tu yg kejap ada kejap takde..
Sapa nak bagi kan..tulis blog jer then dpt duit.. lepas ni nuffnang bg aku iklan lebih2 sikit...
Special thanks to nuffnang....

36 comments:

  1. Syoknyaaa.dah cash outtt. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Syok mmg syok tp lambat lg nk dpt cek nyer dik...

      Delete
  2. Replies
    1. Ini pun sbb tgn tetiba gatal terus tercash out...hihihi

      Delete
  3. Dah cashout?? jom lah belanja I coffee hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh je zaza....moh2 I banje instant coffee...dtg opis I eh..hahaha. .eh xde la...nanti kita gather2 eh...

      Delete
  4. wow kak... saya pon ingat nak cashout jugak tapi ujung minggu ni kot ..

    ReplyDelete
  5. sy pun dah cashout...tgn gatal tgk amount leh cashout

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah.....x pe nanti naik balik amount tu kan...

      Delete
  6. nory pon nak tggu 31hb ni nak cash out...lama dah peram...hehehe...

    ReplyDelete
  7. wah....dah cash out dah? Ayu tunggu dulu kot...

    ReplyDelete
  8. Akak ada sikit jew nak kumpul2 lagi biar banyakkkk sikit...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sempat lg nk cash out hujung bulan ni kak..

      Delete
  9. Tak check lg. Entah be dah hilang ke, blh le cashout

    ReplyDelete
  10. wah.. syok nya dh cashout... sy tggu lagi bg byk... huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dh mls nk tggu..collect yg baru plak...

      Delete
  11. best nya dah cashout.. menambah tabungan baru inti.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harus cash out..nk tggu amount baru menari2 ni..

      Delete
  12. jadi bila nak kasi saya duet raya? haha :p

    ReplyDelete
  13. wah boleh la belanja den makan nih...=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bole2...jemput dtg Seremban. .bwk mifz ngan wife...

      Delete
  14. Wah, bestnya. Macam bonus hujung tahunlah kiranya kalau cash out waktu ni. Lebih baik kejap ada, kejap takda. Kalau sepanjang masa takda, lagi syahdu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la kan..tggu bonus company xde khabar berita.....

      Delete
  15. Alhamdulillah..rezeki..gatal tangan jumlah byk boleh cashout apa salahnya kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alahai...xde la byk mn...cukup la if nk beli selipar jepun sepasang..hihihi

      Delete
  16. Huhu bestnya amanda...mcmna nk wat eh...xpnh dpt.sket je ada duit kt nuffnang tu.,,bglh tips sket kt kita..,hehe

    ReplyDelete
  17. Bagilh tips...,,nk duit jgk...hoho

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah