Friday, December 20, 2013

3 Divas, 3 Suara Kesayangan...

Ni la ragam 3 anak dara kat rumah aku...mereka bertiga sangat rapat..kalau Kakak Dania xde sibuk bertanya..last week kakak Dania xde 2 hari..tercari2 ko...tp ini gambar lama la..gambar masa buat mini bbq kat umah aku tu...alaaaa..bbq dengan adik beradik tu la..x ingat? alahai..malas la aku nak godek balik...


dua2 sweet..Aressa takut dengan bunga api...tp last2 main jugak...

 Adeliya paling suka dengan bunga api..orang pegang tangkai dia nak pegang tang api...
 haaa...takut...takut....
 Aressa masih x reti buat Peace...berminyak2 muka ibunyaa
 Pak Teh kalau x menyakat x sah...
 pose bertiga plak...
 susah nak snap gambar yang betul2 ready...
candid lagi...

Mereka la buah hati...4 orang..seorang lagi kat Muar..yang itu sorang je yang lelaki..family aku kaya yang perempuan la...kira ok la tu kan..dah besar nanti menerima hantaran..if lelaki nak kena keluar duit hantaran..hahaha..bengong statement ni...if si kembar tu xde..si kakak sunyi..if kakak xde si kembar sunyi...if semua xde..memang gelap gelita terus blank semua x reti nak buat apa...sebab tu weekend rajin terjah si kembar...tahun depan bertambah lagi 2 orang bulan April...itu x tau la lagi jantinanya...terus havoc..
yang penting tahun depan bertambah duit raya...pening arr!!

4 comments:

  1. pening rrrrr.hahaha.adehhh akk dh pk pasal raya tahun depan? sy pon dh pk nk tempah baju awal awal.hahaha

    ReplyDelete
  2. tengok anak2 terus rasa happy jak....

    ReplyDelete
  3. bestlah kakak Dania kan...ada adik2 yg blh share aktiviti...

    ReplyDelete
  4. antara sepupu2 yang rapat dengan Dania nasib si kembar tu ppuan.. ada jg kawan gaduh Dania hehe..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah